Mașină intrată în pom pe drumul spre școala de aviație de la Boboc. Ocupanții erau elevi


Un elev de 33 de ani al Școlii de Maiștri Militari de la Boboc a decedat în această seară după un accident rutier.

Comăneci Robert George a pierdut controlul volanului mașinii cu care se întorcea către unitate.

Autoturismul s-a ciocnit violent de un copac, după o curbă la stânga, la 800 de metri, de poarta de acces în unitate.

Șoferul a decedat în scurt timp, fără ca paramedicii chemați de la Buzău să-l poată readuce la viață.

Un alt ocupant al mașinii a fost rănit grav, cu multiple traumatisme. Pentru salvarea acestuia s-a chemat un elicopter SMURD.

În mașină au mai fost doi elevi, răniți mai ușor, pe care paramedicii i-au transportat la spitalul din Buzău.

Curba în care s-a produs accidentul

„Cei patru elevi se întorceau din învoire la bordul unui autoturism proprietate personală. Pe drumul de acces către instituția militară, după traversarea căii ferate, la aproximativ 400 metri de poarta de acces, într-o curbă la stânga șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George era în vârstă de 33 de ani și urma Cursul de formare a subofițerilor pe filieră directă din data de 4.09.2017. Era angajat al MApN din anul 2009. Era necăsătorit și nu avea copii. Comandantul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” a numit o comisie la nivelul unității care va stabili circumstanțele producerii evenimentului” – comunicat Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia”

Există supoziția că elevii ar fi consumat alcool la un bar din Gara Boboc, după care șoferul a călcat accelerația pe drumul liber către căminul unde erau cazați.

Accesul presei către locul accidentului a fost restricționat, ca și informațiile oficiale. Ancheta o va face un procuror militar. După miezul nopții unitatea militară a emis un comunicat de presă.


Citește și: „Uite așa i-am scos o bucată din gură! Avea și în sacoșă”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.