Mașină oprită în trafic, lovituri în geamuri, tânără agresată

Atac în stil mafiot aseară în cartierul buzoian Mihai Viteazul.

O mașină a fost blocată în trafic, la intersecția străzilor Stupăriei și Profesorilor.

Agresorii, doi tineri, au tăbărât cu pumnii și picioarele pe autoturism, încercând să spargă geamurile pentru a ajunge la cei doi ocupanți, o tânără adusă acasă de la serviciu de prietenul său.

Scandalul i-a scos din case pe vecini care au sunat la 112. Martorii povestesc că fata, după ce a ieșit din mașină, a fost lovită, iar agresorii au început să tragă de ea pentru a o răpi. Bătaie și-a luat inclusiv prietenul fetei când a încercat să intervină.

Fata a început să țipe, cerând ajutor, iar șansa ei – pentru că nu s-a ajuns la ceva mai grav – e că doi-trei vecini au strigat că poliția e deja pe drum.

Atunci, agresorii au lăsat fata și au fugit pe străduțele din cartier. După câteva minute strada s-a umplut cu șase echipaje de la poliția locală și națională.

Tânăra a fost preluată de ambulanță și dusă la spital. Părinții victimei sunt în stare de șoc.

,,Au mai existat incident cu acest băiat, dar am crezut că se va liniști și nu doream să îi facem probleme. Sunt în stare de șoc! Am cancer și semipareză pe partea dreaptă! Nu am crezut că pot exista și asemenea persoane ce îi vor răul fiicei mele!”– le-a spus polițiștilor, cu lacrimi în ochi, tatăl fetei.

Conform site-ului stiridinsursebuzau.ro, care a scris primul despre incident (CLICK AICI) principalul agresor ar fi un tânăr de 25 de ani – Silviu Dragomirescu. Probabil că acesta și-a fixat ca obiectiv al vieții să fie amendat de poliție, întrucât pe pagina de facebook și-a pus ca poză principală un colaj în care un agent îi întocmește un proces verbal.

Citește și celelate articole buzoienii.ro de AZI:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.