Meci echilibrat până în ultimele zece minute

Buzăul a început mai bine și a avut 6-3 după un sfert de oră. Au ajutat bările porții (nimerite de gazde) și paradele portăriței Petra Blazek.

Craiova a primit trei de 7 m la rând și a trecut în avantaj: 8-6.

S-a jucat apoi de la egal la egal până cu zece minute înainte de final. În cinci minute de la 14-15 s-a făcut 20-18 și Craiova a câștigat partida (23-18 scor final).

De ce s-a pierdut meciul

Foarte bună în derby-urile cu Rm. Vâlcea și CSM București, trăgătoarea Raluca Petruș a prins azi o zi slabă. N-a dat niciun gol. Dacă ar fi ajutat puțin echipa poate altul ar fi fost scorul. Nici Alina Ilie, 2 goluri, n-a convins, astfel că Buzăul a luat bătaie, deși adversara n-a arătat cine știe ce.

Restanțiere au fost și extrema Simion (a dat 4 goluri din acțiune, dar a și ratat mult) și centrul Gavrilă (deși a jucat puțin). La plusuri pot fi trecute portărița Blazek și, parțial, extrema Șelever (a dat 4 goluri, dar adversara ei, sârboaica Nikolic a marcat 5 din acțiune).

Din păcate, după Iuganu (absentă azi) s-a accidentat azi și pivotul Apetrei (care începuse bine meciul) – entorsă la gleznă.

Buzăul a coborât pe locul 5 – poziție care îi este amenințată de Brăila, Zalău și Craiova (toate cu 2 puncte mai puțin).

Următorul meci va fi pe 22 februarie, la Buzău, cu Rapid – formație care s-a întărit puternic, iar sâmbătă a învins în Giulești Zalăul lui Tadici.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Meci echilibrat până în ultimele zece minute

  • Una calda, una rece. Sa speram ca nu vor mai fi prea multe reci.Sa ne mai gandim la “sponsorizarea” stafului si a echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.