„Medicii au fost nevoiți să-i înlăture splina!”

Presa din Vaslui și RTV au publicat ieri informația că în accidentul din Dubai în care au fost implicați medicii buzoieni Cosmin și Andreea Ursăchescu a fost rănită grav și o doctoriță din Vaslui, prietenă cu medicii buzoieni.

Dr. Simona Dacălu de la Spitalul Județean Vaslui, alături de fetiță și soț, se aflau în același microbuz cu familia Ursăchescu. Se deplasau către un obiectiv turistic când microbuzul a fost izbit de un camion.

imagine cu caracter ilustrativ

RTV: „Dr. Simona Dascălu se afla în concediu, împreună soțul și fetița. Cei trei făceau parte dintr-un grup mai mare, care se deplasa cu un autocar spre un obiectiv turistic. La un moment dat, dr. Dascălu s-a ridicat de pe scaun pentru a-i da ceva fetiței. Chiar atunci autocarul a fost lovit de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului și mai multe persoane au fost grav rănite, printre care și doctorița din Vaslui. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital, a suferit multiple traumatisme, iar medicii au fost nevoiți să-i înlăture splina. În continuare starea medicului este gravă, dar stabilă”.

Apreciată de pacienți, dr. Simona Dascălu lucrează ca gastroenterolog la spitalul din Vaslui, dar are și cabinet particular unde face ecografii:

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.