Medicii n-au reușit să-i salveze viața

O clipă de neatenție, în combinație cu ceața, au prăpădit azi un tânăr de 21 de ani din Vadu Pașii.

Alex Homoc era la volan, în mașină se mai afla și tatăl său.

Autoturismul rula spre Rm. Sărat pe E85.

Informațiile preliminare arată că Alex nu a văzut la timp, pe fondul ceții din această dimineață, un taxi care oprise pentru a vira stânga către Sudiți (P. Câlnău).

După impactul cu taxi, mașina în care se aflau Alex și tatăl său a fost aruncată ca la biliard între două tiruri care rulau pe același sens și o cisternă de Ucraina care venea dinspre Rm. Sărat.

Din păcate, tamponările succesive au lovit cel mai rău în portiera șoferului.

Alex a fost adus în stop cardio-respirator la UPU Buzău. A fost resuscitat, dar după câteva ore, din păcate, a fost pronunțat decesul.

Tatăl șoferului (adică pasagerul, 47 de ani) a ajuns și el la UPU, rănit, dar în afara oricărui pericol: policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umar stang.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Medicii n-au reușit să-i salveze viața

 • Sincere condoleante!prea tânăr, prea devreme…
  Intrebare pt Poliția rutieră română:unde erati???stati ascunsi in cele mai rele momente si apăreti unde choar nu este nevoie de voi. De ce nu ai fost 2,3 echipaje pana la Rm Sarat, sa incetineasca autovehiculele sau sa le atenționeze.
  Doamnule reporter, nu va pot contacta telefonixc. Faceti un articol va rog:este JALE MARE LA INTERSECTIA UNIRII CU PRUTULUI. MASINILE CU F MARE GREUTATE OPRESC LA TRECERI, AU VITEZE DE PESTE 60,70 IN ZONW. CHEMATI RUTIERA. FACETI CEVA. DE 3,4 ORI ERA SA MA SPULBERE. TREC COPII SI NU NUMAI
  VA ROG UN ARTICOL. MULTUMESC. CU RESPECT.

  Răspunde
  • Oly, există legislație rutieră? Există! Avea permis de conducere tânărul decedat? Avea! Deci, se presupune că știa cum trebuie să circule! Ce să facă Rutiera, să conducă mașinile în locul nostru? Poți pune echipaj din kilometru în kilometru, că nesimțiții tot vor încălca legea. Parlamentarii plafonează an de an punctul-amendă, deși acesta înseamnă 10% din salariul minim, pentru a fi aleși.
   Șoferul este singurul vinovat! Bine că nu a omorât și alți oameni!

   Răspunde
  • Flăcău, traversarea străzii se face după ce te asiguri temeinic! Nu te arunci în traversare, că, na ești pe trecere, după care te asiguri. Ține de educație…

   Răspunde
  • Dacă este ceață, circuli cu viteză redusă, nu cu viteză mare. Unii nu înțeleg nici în ruptul capului acest lucru.

   Răspunde
 • să-i pună și lanțurile de la gât în mormânt, vă rog frumos să transmiteți la familie, așa și-ar fi dorit

  Răspunde
  • Esti cinica! Nimeni n-ar trebui sa traiasca ce a trait acea familie.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.