Membrii PRO România Buzău puși să adune 10

PRO România Buzău a început în forță noul an.

Încă din prima zi lucrătoare – 3 ianuarie – coordonatorii locali au avut întâlniri cu membrii și au efectuat vizite în județ.

Organizațiile locale încep să prindă contur și să atragă tot mai mulți oameni.

„Sunt oameni care cred că în România afectată de guvernarea Dragnea – Dăncilă încă se mai poate schimba ceva în bine și că prin intermediul PRO România și a lui Victor Ponta pot fi vocea pe care nu au avut-o niciodată. Marți, 8 ianuarie, a ajuns la Buzău și Felix Rache, vicepreședinte la nivel național și președinte la Buzău. Acesta a prezentat o serie de probleme dezbătute la vârful partidului și a coordonat ședința organizației municipale Buzău. De la întrunire nu a lipsit  ultima și cea mai importantă achiziție – Viorel Ștefu, fost șef la IPJ Buzău și Ialomița. De notat că după venirea lui Ștefu, la PRO România au ajuns și alți oameni de valoare din oraș” – comunicat PRO România

Se caută zece idei

Conform surselor din partid, la ședința de marți s-a stabilit că zilele următoare, vor fi create în cadrul organizației de la Buzău principalele departamente pe criterii și zone de activitate.  Acestea au sarcina de a veni cu idei noi și propuneri în sprijinul diverselor categorii de cetățeni. Cele mai importante zece vor fi trimise la București și, dacă vor fi validate, vor fi transpuse în practică în momentul în care PRO România va ajunge la guvernare. Iar așa cum sondajele arată – acest moment nu e departe.

 

19 organizații în jurul mun. Rm. Sărat

După ședința de la Buzău, condusă de Viorel Dobre, principalii coordonatori ai activității în plan local s-au deplasat în altă zonă importantă a județului – Rm. Sărat.

Aici a avut loc o întâlnire zonală, organizată de responsabilul zonal – Titi Dumitriu – cu reprezentanți ai celor 19 filiale deja constituite în comunele limitrofe municipiului Râmnicu Sărat.

Au avut loc discuții ample cu membri provenind din diverse categorii sociale, aceștia urmând să se implice la o cât mai bună deschidere a partidului în zonă.

loading...

Un comentariu la „Membrii PRO România Buzău puși să adune 10

  • Se cauta 10 idei? Iata una: desfiintati cat mai repede aceasta adunatura de oameni ‘de partid’. Acesta nu este un partid:este doar o „POANTĂ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.