Membrii unui partid de la Buzău, mesaj de Ziua Națională

Cei de la AUR n-au avut reprezentant la prezidiu (deputatul Roman a plecat din partid).

Membrii AUR au stat printre oameni, pe partea opusă scenei, și s-au remarcat prin prezentarea unui mesaj potrivit pentru cea mai importantă zi a românismului:

„Ăsta ar trebui să fie obiectivul de țară, unirea cu frații noștri de dincolo de Prut. Doar AUR putea veni cu un asemenea mesaj și ideal al românilor. Cei care au luat loc la tribună, azi, la Buzău au din păcate alte interese”, a spus Cozmin Dinu, profesor și actor, purtător de cuvânt al AUR, filiala Buzău.

La 1918, Basarabia a fost prima provincie care s-a unit cu țara, înaintea Transilvaniei. Din păcate, în 1940 și apoi în 1944, românii și-au lăsat frații de dincolo de Prut, fără luptă, pradă rușilor.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Membrii unui partid de la Buzău, mesaj de Ziua Națională

 • Obiectivul de țară ar trebui să fie creșterea nivelului de trai pentru toți românii astfel încât să nu mai fim nevoiți să plecăm în alte țări pentru un trai mai bun.

  Răspunde
 • Lasa, altadata…
  Fix de asta aveam nevoie. Abia tinem moldova aia a noastra, plina de betivi, sa mai luam inca o moldova, si mai saraca si betiva.

  Răspunde
 • Astea sunt niste „obiective” cu care niste smecheri ii pot prosti pe prostovani.

  Cum a spus cineva mai sus, daca nivelul de trai ar fi ridicat si oamenii intrligenti/educati, nu ar mai fi nevoie de „unire” pe hartie, am fi uniti si fara granite precum UE/Schengen.

  Dar niste politruci trebuie sa castige pe seama naivilor, cultivandu-le idealuri „marete” care au fost depasite de mult in lumea civilizata.

  Ia faceti niste investigatii, cati dintre carnatii astia din politica MUNCESTE ceva? Nu, turme intregi care traiesc ca niste paraziti, doar din „latrat”. Dar pana la urma nu e vina lor daca gasesc fraieri care se uita in gura lor…

  Răspunde
 • Basarabia e Romania, Crimeea e Rusia, Translilvania e Ungaria, etc etc
  Ridicol ! Noi nu suntem in stare sa avem grija de noi, dar si de altii !

  Răspunde
 • O adunătură de lingăi…
  Pe de alta parte, liderul lor suprem solicita public sa sistam orice ajutor acordat republicii Moldova , iar aici se afișează cu un mesaj care generează sensibilitate ..doar-doar se uita cineva și în direcția lor, lihniti după atenția publica. Nu ma aștept sa realizeze ca oameni ca ei murdăresc ideea de patriotism , ca Republica s-ar simți jignita de reprezentarea lor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.