„Merg cu ea 120 de km și plătesc 5 lei!”

Buzoianul din imagine e mândru tare de noua sa achiziție.


„E o jucărie electrică, tuk-tuk. Pe cât mi-e de dragă, pe atât de utilă. Plătesc cinci lei curentul și merg cu ea 120 de kilometri! Afacere bună, nu ?”, a spus buzoianul.


„Jucăria” e alimentată de acasă, de la priză și beneficiază de un acumulator generos, aflat sub șezutul șoferului.


Acest triciclu electric tip tuk tuk costă în jur de 12-13 -14 mii de lei, în funcție de dotări


„Rămâne de văzut cât mă va ține bateria. Cinci, opt sau zece ani. Dar și dacă mă va ține doar cinci ani, își scoate banii, merită investiția”, a concluzionat buzoianul.


Îi urăm beneficiarului mulți kilometri parcurși și felicitări pentru alegere, mai ales că „jucăria” 1) nu produce noxe în funcționare și 2) producerea curentului electric, chiar și într-o termocentrală, e de câteva ori mai ecologică, zic specialiștii, decât producerea combustibililor fosili

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Merg cu ea 120 de km și plătesc 5 lei!”

 • Da, dar stiai ca in pretul benzinei sunt niste sume enorme care se duc catre buget pentru infrastructura? Daca ar merge toti cu electrica, ar fi o lipsa astronomica la buget si s-ar gasi alte metode de taxare. Cel mai probabil aceste sume vor fi transferate la electrice prin urmarirea kilometrajului si taxarea la km sau prin triplarea pretului energiei electrice indiferent de uz. Sa vedem cat de convenabil mai e atunci.

  Răspunde
   • Merci. Unde depun CV? Mai am de lucrat la a fi japita politica, in rest indeplinesc toate cerintele.

    Apropo, Tereaca, tu de ce nu iti cumperi un de-asta sa te plimbi prin oras daca e asa de economic, ecologic, de bun simt si convenabil? Te bate umpic prafu si ploaia si viscolu-n gura din laterale, ca vad ca are doar un scut in fata, dar in rest are numai avantaje.

    Răspunde
  • Exact , cam 2/3 din pretul combustibililor fosili sint taxe incasate de STAT.
   Idem si in cazul produselor din tutun.

   Si nu mai promovati toate panaramele , nu as merge cu dracia aia nici daca mi-ar da-o cineva gratis. Protectie la accidente ZERO BARAT, protectie la intemperii …. idem.

   Da, de rahaturile astea cu roti nu ne mai inghesuiam in Buzau. Asta este buna la tara pentru o gospodarie mica , nicidecum la oras…..

   Răspunde
 • Și de ce nu-ți iei și tu una Tereacă ?

  Uite, are numai avantaje !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.