„Merită respectul comunității buzoiene! Vă mulțumesc, doamnelor și domnilor”

Rămas să aibă grijă de oraș pe durata codului portocaliu (primarul Toma e în concediu), vicele Ionuț Apostu a început azi treaba la cinci dimineața.

A fost surprins plăcut când i-a întâlnit pe străzi pe măturătorii de la RER, ieșiți devreme să curețe trotuarele de zăpadă.

A treia categorie de buzoieni căreia vicele Apostu i-a mulțumit e cea a șoferilor de pe utilajele RER care au lăsat asfaltul „la negru”:

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Merită respectul comunității buzoiene! Vă mulțumesc, doamnelor și domnilor”

 • In cartierul Mihai Viteazu a-ți fost ? Se poate circula ????

  Răspunde
  • Dar consilierii unde sunt domnule Apostu ?
   Trebuia să fie toți pe teren,să scoată proprietarii de magazine să-și curețe zăpada pe tot trotuarul care aparține magazinului,nu doar un metru în fața ușii,să bată la porțile caselor să-i scoată pe proprietari să-și curețe zăpada din fața caselor,să treacă pe la blocuri să invite locatarii să-curețe zăpada de la intrarea în bloc,să vadă toate neregulile,nu să aștepte să treacă luna,să participe la ședințe și să încaseze indemnizația.
   Cam asta ar trebui să facă domni consilieri,de-aia s-au lenevit oamenii pentru că nu-i invită nimeni din parte autorităților să facă ceva firesc,să-și curețe singuri zăpada din fața casei.

   Răspunde
 • Voi va lăudați doar pe străzile principale și în rest nimic tine utilajele în garaj și încasați milioane de euro pe nedrept.

  Răspunde
 • Oare de ce nu se achiziționează ATV uri de 1000cc dotate iarna cu pluguri de zăpadă și în rest cu perii de curățare…pentru trotuare …Arctic Cat sunt ideale ….

  Răspunde
 • Care e diferența între oamenii simpli și ceilalți oameni din punct de vedere al ninsorii și din punct de vedere al atribuțiilor de serviciu? Este! Care?

  Răspunde
 • Da! Pentru arterele principale. Dar din punctul de vedere al celor care nu stau „la șosea” ce merită? Merită ce i se urează.

  Răspunde
 • Bai Apostule, ia mai spune-ne tu cu „OBLIGATIA” conform HCLM ca vad ca esti tare pe astea.

  Tinere aghiotant de mare faraon, ai banii din impozite si taxe, ai oamenii buni de munca (cei de la „ajutor social”, Buzaul fiind in top 5 la numarul lor) asa ca lasa povestile astea comuniste cu „poporul care pune osul la treaba si ajuta pe tovarasii implicati de la 5 noaptea in actiunile de deszapezire” ca vrajelile astea nu merg in capitalism! Pentru ca, nu-i asa, INCA suntem in capitalism (dubios, asa-i, dar capitalism).

  Răspunde
 • Deci carecumva tot cetățeanul sa facă deszăpezirea prin tot orașul dacă e posibil pe timpul lui , banul lui și cu utilajele lui. .
  Cam asta ar fi gândirea primăriei.
  Bravo Bravissimo.

  Deci un fel de socialism capitalism in care facem noi ca sa se felicite ei între ei și sa se laude tot ei.

  Buzoienii nu prea sunt multumiți

  Răspunde
 • Dar ca platim intretinerea dublu fata de alte orase de genul nu spune Toma? Ca ne omoara cu taxele nu spune? Si s-a luat zapada si in orasele alea unde oamenii nu sunt jefuiti de primarie.

  Răspunde
 • Să înțeleg că Micro XIV e în afara orașului

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.