Merșoiu: „Mi-aș fi dorit mai multă răutate și obrăznicie”


Buzoienii (în roșu) au început bine. Au avut 3-0 și 6-5 în minutul 15, după două lovituri de pedeapsă transformate de tonganul Paula Folau.

A urmat apoi tăvălugul timișorenilor, care au arătat de ce sunt campionii României. În 17 minute au marcat patru eseuri. „Uite-te și tu. Aproape fiecare atac al lor e eseu”, comentau oamenii în tribună. De la 6-5 pentru Buzău s-a făcut la pauză 31-6 pentru Timișoara.

La reluare, din nou buzoienii au început bine. Alte două lovituri de pedeapsă transformate de Paula Folau și s-a făcut 12-31. „Hai cu egalarea”, a glumit crainicul meciului. Apoi, ca și-n prima repriză, Timișoara a apăsat accelerația. Au urmat trei eseuri la rând și timișorenii au zburat la 52-12! Cu câteva minute înainte de final, buzoienii au marcat eseul de onoare în urma unui mol rulant. S-a încheiat 52-19 la puncte, 8-1 la eseuri.

„Mi-aș fi dorit mai multă răutate, cum să zic eu, mai multă obrăznicie, tupeu de la mulți din jucătorii mei. Era clar că vom pierde, dar parcă puteam mai mult”, a explicat – corect – ce s-a întâmplat la meciul de azi antrenorul Merșoiu.

„Nu pe Timișoara trebuie să-i batem noi. Cu Tomitanii, Clujul, poate Dinamo, alea sunt meciurile care ne interesează pe noi”, s-a pronunțat și un apropiat al Gloriei.

„Problema e că am ținut puțin de minge. În majoritatea timpului ne-am apărat”, discuție între jucătorii Gloriei

„Pe cei de la Timișoara îi știam. De la Buzău mi-a plăcut un singur jucător. Cel cu numărul 10. E meserie. N-o să-l prindă returul la Buzău”, remarcă a arbitrului meciului

Pentru buzoieni urmează aproape o lună până la viitorul meci, pe 8 septembrie în deplasare la Timișoara în campionat. Viitorul meci de la Buzău se va juca pe 15 august cu Dinamo.

SCM Gloria: Mătase, Ionescu, Dorogan – Coșoreanu, Boțan – Malafu, Boboc, Moa – Golubenko, Folau – Ștefăroi, Curcan, Scheepers, Neagu – Bâsceanu.

Au mai jucat: Moise, Platon, Baboiu, Lupu, Anghel

loading...

Un comentariu la „Merșoiu: „Mi-aș fi dorit mai multă răutate și obrăznicie”

  • Unde outem vedea toată galeria foto a dumneavoastră?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.