Mesaj al vicelui CJ Buzău în privința gropilor din asfalt

În urmă cu două zile un cititor buzoienii.ro din satul Potoceni, comuna Mărăcineni, ne-a trimis la redacție fotografia alăturată.

Groapa din imagine a tot crescut în ultima lună până la dimensiuni amenințătoare pentru integritatea mașinilor, în special pe timpul nopții.

Articolul de pe buzoienii.ro a atras atenția vicepreședintelui CJ Buzău, Adrian Petre, iar urmările pot fi benefice pe viitor:

„Noi, CJ Buzău, suntem administratorii DJ203 K. Efectiv n-am știut de apariția acestei gropi. E și imposibil, ținând cont de rețeaua întinsă a drumurilor județene. Dar imediat ce am aflat de ea, am dat dispoziție să o acoperim. De aceea îi rugăm pe buzoienii care folosesc drumurile județene să ne comunice direct sau prin intermediul presei locale atunci când în carosabil apar astfel de gropi periculoase”.

O noutate importantă e că Emanoil Neagu studiază posibilitatea ca pe modelul Urbis Serv, folosit cu succes în această toamnă de C-tin Toma, să doteze societatea similară a CJ Buzău. Domenii Prest ar urma să se ocupe de întreținerea și asfaltarea drumurilor județene, apelându-se în acest fel mai puțin la firmele private.

Citește și articolul: Veste bună în legătură cu podul de la V. Pașii! Schimbare de plan importantă!


Referitor la groapa de mai sus de pe DJ 203K mai e de precizat un aspect:

„Drumul va intra în primăvara anului viitor în reabilitare totală. De aceea nu s-au mai efectuat lucrări importante de întreținere. Dacă mai apar gropi o să le  plombăm cum putem până la anul. De aceea groapa respectivă și altele mai mici din apropiere au fost acoperite cu ciment”, a precizat Adrian Petre.

Citește și articolul: S-a închis! Jabbar i-a venit de hac!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Posted by Cornel Soimaru on 14 Octombrie 2017

loading...

2 comentarii la „Mesaj al vicelui CJ Buzău în privința gropilor din asfalt

 • Pericol public dle ,oricine poate să-și rupă gâtul într-o asemenea groapă .Pe de altă parte mă bucură însă că există preocupare .Este lucrul cel mai important .Țin minte că în anii din urmă când am reclamat la Primărie mușcăturile făcute de câinii vagabonzi ,așteptam de mi se lungeau urechile la vreun răspuns de la Primărie , și când îl primeam ,mi se scria sec „„Prindeți dvoastră câinii pentru că noi avem unde să-i ținem„„,Frumos ?

 • DJ 203K este o inlantuire de gropi….practic din cauza traficului greu drumul este o varza.
  Pana la primavara o sa se ajunga la stratul de pietris.
  Tatal meu a fost drumar(a lucrat la asfaltarea acestui drum)..drumul este proiectat pentru o viteza de 30 Km/Ora si 25 de tone masa autorizata.
  Pe acest drum se circula cu peste 40 de tone masa totala.
  Nu a mai fost asfatat de 35-40 de ani.
  Cum sa reziste?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.