Mesaj către buzoieni.„Există momente în viața unei națiuni…”

Prin intermediul presei locale, noul prefect de Buzău le-a trimis în această seară o scrisoare deschisă șefilor primăriilor din județ și celor din Consiliul Județean.

Prefectul a cerut ajutor și de la societatea civilă – toți cei a căror voce este auzită și ascultată la nivel local – medici, asistente, profesori, preoți, ingineri, proprietari de afaceri mici sau mari, ziariști, lideri de opinie.

„Dincolo de orice considerente, viziuni sau apartenențe politice, este nevoie mai mult decât oricând de a vă lua în serios aportul pentru comunitatea în care trăiți. Fiți exemplu personal angajați cetățenii în discuții și oferiți mesaje publice care sa susțină importanța vaccinării”,a scris Silviu Iordache în scrisoarea deschisă care poate fi parcursă integral mai jos.

Scrisoare-Deschisa_26.04


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „Mesaj către buzoieni.„Există momente în viața unei națiuni…”

  • Dragi concetateni pensionari, intrebati onor Don Preafect cand au de gand sa mareasca pensiile ca sa traim in legalitate/ conform cu legea. In marea majoritate a municipiilor impozitele si taxele au crescut cu rata inflatie, numai la Buzau cu 50 la suta. Asa primar harnic la adunat bani altora in punga

  • În alte orașe impozitele s-au mărit mai demult. Îndeosebi în cele din vest spre care tindem ca nivel de civilizație și trai.

  • Ce se dicteaza de la centru al nostru executa. Asta poate face si un copil de gradinita. Competent nu am ce zice.

  • Ha,ha,ha ! Suprataxarea si supraimpozitarea sunt motoarele civilizatiei si traiului bun?! In ce film prost ai vazut treaba asta ?!Motorul civilizatiei si traiului bun e lipsa totala a bandei organizate de hoti aka statul mafiot si a taxelor cu nivel 0 ( ZERO )

  • La ce anume va referiti ?
    “…cand au de gand sa mareasca pensiile ca sa traim in legalitate/ conform cu legea…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.