Mesaj către clienți la închiderea magazinului

Închiderea unei afaceri care funcționa de zeci de ani nu-i deloc o veste bună.

Iar pentru proprietari poate fi chiar o dramă.

În cărțile de psihologie se spune că oamenii puternici sunt cei care își păstrează bunul simț inclusiv în momentele dificile.

Proprietarii magazinului de încălțăminte Carina din Unirii Sud primesc felicitări pentru modul în care și-au luat la revedere de la clienți la închiderea magazinului.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Mesaj către clienți la închiderea magazinului

 • Păcat că magazinul Carina s-a închis ! Absolut întâmplător mi-am cumpărat încălțăminte de sezon de aici, după mai multe tatonări pe la celelalte 3 magazine concurente din imediata apropiere… Personalul era mai ” matur ” , dar, se vede treaba că avea știința vânzării mărfii, te citeau de cum intrai și-ți găseau cam ceea ce-ți trebuia… Multă răbdare cu clientul, politețe și marfă de bună calitate la un preț oarecum accesibil… Magazinul ” Carina ” amintește de școala bună care se făcea în cadrul vechii ” Cooperații de consum ” de pe Bd. Gării , unde, mulți ani avea chiar un magazin propriu de desfacere vizavi de Liceul Hașdeu. De altfel, e un miracol că după 32 de ani, Federalcoop-ul încă mai ființează într-o discreție totală…

  Răspunde
 • Un semn ca mai mor din comuniști într-un oraș plin de oameni cu mentalități rigide. Din păcate doar așa scăpăm de cei care au trăit în mizerie și care plâng după vremurile acelea. Cât despre magazin, era un fel de depozit cu iz de anii ’70, foarte bine că s-a închis. Sper ca și celelalte asemănătoare să dispară. Undeva, tot pe b-dul Unirii există un magazin, tot așa vechi, cu doi oameni în vârstă care au afișat steagul PCR și portretul lui Ceaușescu pe perete înauntru. Asta să știți în ce oraș trăim.

  Răspunde
 • De la vaccin s-a inchis.
  Relatii mai multe, stiti la cine le gasiti aici.

  Răspunde
 • Impresionant!
  Nu am mai vazut pana acum atata empatie din partea unui patron de magazin. Este clar ca s-a intamplat ceva… poate criza… poate varsta… dar ii pare rau, o etapa de viata terminata dupa zeci de ani de activitate. Viata isi urmeaza cursul.
  Toata admiratia si stima, patroane necunoscut!…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.