Mesaj de amenințare primit de deputatul PNL Buzău

Gabriel Avrămescu, deputat PNL de Buzău, a primit azi un SMS de amenințare:

„Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece. Orice acțiune e justificată. Suntem în legitimă apărare”.

Mesajul de amenințare a fost primit de deputatul buzoian, dar și de alți parlamentari PNL.

Gabriel Avrămescu a declarat că nu este intimidat de amenințări și că este hotărât să facă plângere la Poliție. Parlamentarul a spus că luni se va sfătui cu colegii lui dacă vor face acțiune comună sau individuală.

Votul, în Camera Deputaților, pe impunerea certificatului verde angajaților care merg la serviciu ar urma să se dea săptămâna viitoare. Deocamdată, există un blocaj, PSD solicitând printr-un amendament 20 de teste gratuite, în primele două luni, pentru angajații de la stat. PNL nu-i de acord cu acest amendament.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Mesaj de amenințare primit de deputatul PNL Buzău

 • Sărăcuțul de el! Ce să-ți povestesc, penibil așa si trebuia să se duca direct la poliție nu să stea să dea declarații pe toate trusturile de presă. Dacă sărăcuțul nu are cu ce să iasă in față face si el gălăgie poate asa mai aude cineva de acest deputat si presedinte de organizatie PNL. Apropo Ciolacu vă mai lasa ceva la Buzau?

 • …nu se face așa!….
  …la următoarele alegeri parlamentare se va pune sau nu se va pune ștampila pe buletin de vot!…simplu!

 • Baliverne, daca nu se adevereste, tare mi-as dori sa fie sanctionat pentru raspandirea stirilor false!!! Oricum numai baliverne a debitat tot timpul!

 • Ca să vezi ăsta își risca viata ptr noi. La ce stres este supus si ce presiune. Doamne mare este gradina ta.

 • La cat de scumpi sunt acum carburantii,mai bine asteapta viitoarele alegeri si beleste bine ochii ,atunci cand pui stampila.Ca dupa nemultumirea ta,cred ca ai ajuns la concluzia ca ceea ce ai votat pana acum, a fost un fel de……… „ti-ai dat foc la valiza”……….Si,ai grija, ca piromanii ajung in general ,dupa gratii.Ori in puscarii,ori la spitalele de nebuni!

 • Ia uite, ba, cum nu da deloc inapoi, isi risca viata pentru noi si se duce sa voteze! Nu stiu ce o fi cu politicienii astia, ca fac orice pentru populatie, cred ca sufera de eroism cronic.

  Acum pe bune, du-te si tu de-aici, pacaliciule…pardon, politicianule, ca nu strica nimeni chibriturile pe tine. Cred ca nici de foc nu sunteti buni, consumati doar oxigenul degeaba prin Parlament. Asta mai lipsea, sa aglomerezi politia cu scamatoriile tale. Lumea are probleme mai importante. Cu timpul pierdut de politie pe circul tau, ar putea gasi oglinzile de masina furate ale vreunui om serios.

 • Du-te, ma, cu plangerea ta, mai bine ai grija unde pui stampila, ca daca iese certificatul verde vei fi bagat in seamă mai bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.