Mesaj de mare demnitate al Adrianei Negoiță despre moartea fiului ei. Și încă o informație care adâncește misterul

Mesaj de mare demnitate, în cel mai greu moment al vieții, emis de medicul Adriana Negoiță, mama medicului Adrian Negoiță, decedat sâmbătă dimineață, cel mai probabil în urma unui accident stupid. 

„Cel mai iubit dintre cardiologi, doctor Adrian Mihai Negoiță, a plecat prea devreme dintre noi! Era destul să îl privești, să îl asculți vorbind doar o dată ca să știi că a fost dăruit de Dumnezeu să facă bine oamenilor, cu devotament, cu profesionalism desăvârșit, cu iubire! Doctorul Adrian dăruia fiecăruia din sufletul său mare. L-a iubit și Dumnezeu și l-a luat lângă el. Noi, ceilalți, vom merge mai departe cu dor de el, de lumina, bucuria, armonia pe care le răspândea în jurul lui, fetițele lui vor crește cu dor de tata. Unde-i tata? Pacienții îl vor regreta, îl vor regreta părinții, fratele, prietenii, vor vorbi cu el în fiecare zi, vor plânge și vor încerca să ducă mai departe spiritul unui OM SPECIAL, IUBIT DE OAMENI ȘI DE DUMNEZEU DEOPOTRIVĂ.

Printr-un prieten comun, dr. Adriana Negoiță a ținut să transmită către cititorii buzoienii.ro și o informație care are darul de a adânci și mai mult misterul fiului ei. 

„Să știți că fiul meu nu a consumat alcool în seara cu pricina așa cum am văzut că s-a comentat. În plus, nu a fost o mare petrecere pentru că invitații urmau să mai vină”.

În aceste condiții, dacă tânărul medic era cu mintea limpede, e cu atât mai ciudat cum a putut păși greșit pe treptele a căror configurație le avea în minte, întrucât le urcase și le coborâse de mii de ori. 

Pe de altă parte, sunt și informații că accidentul nici măcar nu a avut loc pe scări, ci în curte, în timpul noții, pe întuneric. Casa nu era locuită, în urma ploilor pe jos, pe ciment, se formase o mâzgă ca din mușchi pe care medicul a alunecat ca pe o coajă de banană. Ghinionul său a fost că în cădere s-a lovit puternic cu capul de o bordură destul de înaltă.  


Astăzi, la ora 11.00, sicriul cu trupul medicului buzoian  va fi depus la ora 11.00 pe holul Spitalului Județean, iar la ora 13.00 va fi depus la capela Cimitirului Eroilor. Înmormântarea va avea loc marți. 

loading...

9 comentarii la „Mesaj de mare demnitate al Adrianei Negoiță despre moartea fiului ei. Și încă o informație care adâncește misterul

 • Dumnezeu să-l odihnească în pace,oamenii buni pleacă prea devreme de lângă noi!Multa putere apropiaților sa treacă peste această grea durere!Eu am cunoscut-o pe mama dansului.Condoleante…

  Răspunde
 • Dumnezeu sa-l odihneasca,vesnica sa-i fie ponenirea! Situatie grea,condoleante familiei greu încercate. Sa le dea Dumnezeu putere sa treaca usor. Oricui i se poate întîmpla. Daca a fost mîna criminala va plati mai devreme mai tîrziu, dar daca a fost voia lui Dumnezeu nu putem zice nimic.

  Răspunde
 • Dumnezeu sa.l odihneasca un pace ! Un om deosebit !!!
  P.S. Domnule reporter tereaca modifica titlul ai o greseala gramaticala care te zgarie pe timpan. In cazul in care nu o reperezi este ,, si inca o informatie care…. ,,

  Răspunde
 • Dumnezeu sa l duca n lumea celor drepti si sa l odihneasca in pace .L am cunoscut ca pacienta.Un mare doctor ptr viitor. Iar mamei lui ,d nei doctor ,doctorita inimii mele ,nupot decit sa ma rog la bunul D zeu s o imtareasca sa i dea putere ptr a merge mai departe pentru noi pacientii ei si mai ales ptr nepotelele ei dragi.CONDOLEANTE !

  Răspunde
 • Autorul acestui articol este de un retardism rar intalnit!!! Misterul este in capul tau gol! Daca asa stii tu sa scrii o stire…. In momente de genul asta crezi ca erau potrivite speculatiile tale ca ar fi consumat alcool? „Daca medicul era cu mintea limpede?” Esti prea prost! Prea PROST!!!

  Răspunde
 • Condoleante sincere fam greu incercate ! Nu l-am cunoscut pe domnul doctor ,dar atunci cand cursul vietii este intrerupt intr-un asa mister ,este f greu . Si este f f f greu de parintii care isi conduc copilul pe ultimul drum ,in loc sa fie invers ! Regrete mari ptr acest necaz !

  Răspunde
 • Dumnezeu sa-l odihneasca! Pacat de cine pleaca, greu pentru cei raman. Domnule Auras Tereaca, nu prea vi se potriveste postura de jurnalist „monden”. In plus, in media buzoiana avem nevoie de profesionisti si cred ca puteti fi un profesionist in ceea ce faceti/scrieti.
  Putere si sanatate familiei indoliate!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.