Mesaj pe facebook a iubitei tânărului care și-a luat viața pe podul de la Mărăcineni

„Vei rămâne mereu iubirea mea, să ai grijă de noi”.

E mesajul postat ieri după-amiază pe facebook de iubita lui Adrian Blidaru, tânărul de 17 ani, găsit atârnat luni dimineață de podul de la Mărăcineni.

Cunoscuții i-au transmis condoleanțe, dar mai importantă e semnificația unui părți a mesajului.

„Să ai grijă de noi”, vrea să însemne cel mai probabil că Raluca va păstra și va crește copilul pe care îl poartă în pântece și pe care l-a conceput cu Adrian.

Cei doi tineri se știau de mici, au copilărit în satul Plaiul Nucului, unde au fost colegi la școală.

Ulterior, Adrian a mers la Liceu de Arte la secția Canto Popular – era solist vocal în devenire – iar Raluca la Liceul Economic.

Rămâne deocamdată un mister ce s-a întâmplat luni seară și, mai apoi, înspre noapte, când dintr-o supărare extremă sau din răzbunare Adrian și-a pus ștreangul de gât.

Acesta a plecat luni după-amiază de acasă (apartament pe Bd. Unirii, unde locuia alături de frate și soră) cu ghiozdanul și nu s-a mai întors peste noapte. Familia s-a sesizat după ce în presa locală s-a difuzat marți dimineață știrea că un tânăr s-a spânzurat la pod. S-a telefonat la liceu, iar cadrele didactice au precizat că Adrian lipsește…

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Mesaj pe facebook a iubitei tânărului care și-a luat viața pe podul de la Mărăcineni

  • Nu au fost in aceeasi școală pt ca ea nu este din acelasi sat. Nu se cunosc de mici asa ca nu mai vorbiți prostii! Aflați adevarul si după publicați articole, nu mai băgați asemenea minciuni…informarea este definiția unui articol.

  • Faptul ca parintii au inceput sa dea telefoane cand au auzit ca s-a spanzurat cineva pe pod demonstreaza faptul ca stiau de faptul ca fiul lor planuieste ceva. Nici un parinte normal nu incepea sa telefoneze pe la institutii sa intrebe de fiul lui doar ca auzea ca s-a gasit un spanzurat pe pod daca nu stia ca fiul lui planuieste asta.
    Ca din poza nu aveai cum sa identifici ceva concret, nu avea nici un semn distinct, nici macar varsta nu s-a identificat corect, ca initial s-a raportat ca e un barbat cu dublul varstei lui, peste 30 ani de catre cei ce au vazut pe viu cadavrul.

  • Se aude ca oricum fata e trecuta de termenul in care se poate face avort sigur.
    Deci ca il vrea sau nu, trebuie sa il nasca, asta daca nu vrea sa isi riste viata si sanatatea cu un avort provocat.

  • Vorbiți prosti cu toți nu va mai dati cu parerea dc nu știți ceva concret lăsați autoritățile să-și facă treaba și respectati durerea familiei atatea vorbe in vant de parca nu ați fi oameni ma ingrozesc cate minciuni puteți scrie.dumnezeu să-l ierte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.