Mesaje: „De 40 de ani…” + „S-a înecat ca țiganul…”

Azi, la prânz, reporterul buzoienii.ro a ajuns pe Aleea Afinelor din cart. Broșteni.

Stradă asfaltată deja jumătate, în fața fostului liceu Contactoare, și la care se lucrează pe cealaltă jumătate – în dreptul căminelor muncitorești.

Locatarii au transmis către primarul C-tin Toma două mesaje. Unul laudativ și unul critic.

„De 40 de ani, de când s-au făcut aceste blocuri, aici nu s-a mișcat un pai. În sfârșit, s-a gândit cineva și la noi. Am văzut că s-a asfaltat și se mai asfaltează și prin alte părți. Nu că îl laud, dar dacă nu venea dânsul primar, cred că mai stăteam 20 de ani așa”, au spus unii dintre locatari.

„Avem și un reproș pentru domnul Toma. S-a înecat ca țiganul la mal. Sau cum se mai zice, s-a scumpit la tărâțe. Uitați-vă și dvs. De pe Aleea Sporturilor și până aici s-au pus borduri noi, iar aci, pe bucata asta s-au folosit tot din alea vechi. Ce era dacă punea și aici d-alea noi ca să fie frumos”, au transmis alți cetățeni.

Vezi mai jos o galerie foto, la zi, de pe Aleea Afinelor.

Aleea Afinelor face legătura între Aleea Sporturuilor și str. Iazul Morilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Mesaje: „De 40 de ani…” + „S-a înecat ca țiganul…”

  • Cand va veți da seama că nu conduce Toma, Boscodeala sau alt nume oricare ar fi acela, iar conducerea este PSD in tot acest timp, de 30 și ani…atunci veți realiza ca primarul e 0 iar noi primim praf in ochi

  • Bai „praf in ochi” principiul e ca se face ceva …nu mai fiți “Gică contra”când se face. sau când nu se face de ce nu se face. Hai să vedem ce este bine pentru Buzău. principiul e că se face cate ceva sa nu fim numai cu critica.

  • Multumiti va cu ce a facut Toma, prea a facut in comparatie cu altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.