Mesaje pentru șoferii care vin la oraș dinspre Mărăcineni și V. Pașii

„Folosiți Centura Ocolitoare” e sfatul dat de Primăria Buzău șoferilor care vor să intre în oraș dinspre Mărăcineni și V. Pașii (Autorolla).

Panoul montat la Mărăcineni (dinspre DJ203K) cuprinde și un avertisment: timpul de așteptare poate fi și de o oră dacă se va intra pe la avion!

„Azi nu-i așa de aglomerat, dar de luni, când vor reîncepe școlile… De aceea îi sfătuim pe șoferi să acceseze una din cele trei variante ocolitoare: Șoseaua Nordului, Centura de Est și Podul de la Vadu Pașii. Vom posta un anunț similar celui de pe Dj203 K și la capătul podului de la Mărăcineni”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Lucrări pe ambele părți

Luni se va lucra pe amble părți ale sectorului dintre avion și podul Mărăcineni.

Cauza: se introduce conductă de canalizare atât pe partea cu LIDL 3 (conductă necesară dezvoltării economice a câmpului situat vizavi de Orizont), cât și pe cea cu blocurile din cart. Orizont.

Efectuarea lucrării a fost grăbită de faptul că la primăvară Strabag urmează să asfalteze și acest ultim segment din Bd. Unirii.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Mesaje pentru șoferii care vin la oraș dinspre Mărăcineni și V. Pașii

 • Grav cu traficul în ziua de azi și nimeni nu ia taurul de coarne să facă ceva in acest sens !

  Este cât se poate de evident că infrastructura rutieră de-acu’ câteva decenii nu mai e capabilă să absoarbă traficul din ziua de azi dar nimeni, abilitat, nu face nimic ba, mai mult, cumva, tot cetățenii sunt de vina că încearcă să țină pasul cu realitatea din secolul asta, nicidecum cei plătiți să le-asigure înfăptuirea acestui demers.

  Răspunde
 • Dar toată vara, de ce nu s-a lucrat la canalizare? Se putea termina pe un sens și apoi pe celalalt. La noi ca la nimeni. Ne place sa începem cât mai multe șantiere și sa nu finalizam nimic. Totul înainte de alegeri.

  Răspunde
 • Țeava respectiva este țeava pentru alimentare cu apă PHDE SDR, cine a dispus să se folosească țeava asta pentru canalizare ? Aceasta țeava nu este buna pentru canalizare. Nu are proprietăți de scurgere in raportul de testare și fabricație. O să aibă probleme mari cu aceasta țeava daca o vor folosi pentru canalizare.

  Răspunde
 • Am mai întrebat și întreb din nou: de ce nu au pus canalizarea in afara carosabilului, sub trotuar? Dacă trebuie intervenit, scoți dalele, repari și pui totul la loc… Nu mai ai și probleme cu traficul în zonă…este singura artera către Moldova!?!!!Sunteți plătiți sa și gândiți…

  Răspunde
 • Traficul este un haos total. Nu se gandeste nimeni inainte sa inceapa astfel de lucrari la timpul de asteptare in trafic. Doar se ridica din umeri..adica „faceti ce vreti, prostilor”.. azi dimineata utilajele grele blocau singura banda dinspre Maracineni in oras…Cum sa facem?? e de plans, zi de zi…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.