Mesajul lui Ciolacu de la miezul nopții: „Mă voi întoarce și voi continua…”

Ciolacu, aseară pentru buzoienii.ro: „Am muncit pe brânci în ultimele luni. De-acum îmi voi putea reface viața personală”

Înlăturarea cuplului Tudose-Ciolacu de către Dragnea a produs tristețe în țară, printre membrii și simpatizanții PSD care sperau la un partid modern, pro-occidental, dar mai ales printre buzoieni și brăileni.

Fără Ciolacu în Guvern există riscul ca Buzăul să piardă câteva proiecte importante puse pe roate în ultima vreme precum penitenciarul de la Unguriu ori Centura de Est a Buzăului.

Aseară, la miezul nopții, după ce și-a scris demisia și a părăsit biroul din Palatul Victoria, Ciolacu a scris câteva rânduri despre ce a fost și ce va să vină:

„Mulțumesc premierului Mihai Tudose, întregii echipe guvernamentale și tuturor colegilor mei pentru modul exemplar în care am colaborat în această perioadă. A fost un efort extraordinar pentru a duce la îndeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am câștigat alegerile. Avem o creștere economică record, am crescut salarii și pensii, avem cea mai mică rată a șomajului și am demarat investiții majore în infrastructură. Sunt rezultate bune care oferă viitorului guvern o bază solidă pe care să construiască în continuare astfel încât să aducă prosperitate românilor. Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Și, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea județului Buzău. Vă mulțumesc tuturor!”

Citește și articolul: Toma: „După necazul celor de la Tulcea, vom ajuta și noi!”. Iată câte autobuze vor pleca de la Buzău

Dintre reușitele lui Ciolacu pentru Buzău câtă vreme a fost un personaj important la vârful PSD și în Guvern amintim direcționarea celor mai mulți bani pe cap de locuitor către județul Buzău prin PNDL II, alocarea a șase milioane de euro pentru refacerea clădirii Colegiului Mihai Eminescu și alocarea a 150 de miliarde de lei vechi către RAM Buzău ca subvenția la căldură pentru această iarnă. Tot Ciolacu a pus piciorul în prag pentru eliminarea plății apei meteorice în proporție de 100% pentru persoanele fizice și de 25% pentru cele juridice.

Citește și articolul: Explicația prezenței peturilor în piscina de la Aqua Max

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Mesajul lui Ciolacu de la miezul nopții: „Mă voi întoarce și voi continua…”

  • De regula,linistea noptii limpezeste gandurile ,dar vad ca la Ciolacu se intampla altfel.Omul asta cred ca a avut „insomnii …politice” si cuprins de panica „barcii ….tudosiene care a luat apa”, ,se agata ca „disperatu” de „succesurile sale politice” pentru „bunastarea si propasirea „urbei buzoiene si a locuitorilor ei..Dar,face si o „analiza” ,din pacate cu „mintea tulbure” si cuprinsa de „disperarea politica” a unui „farfuridi-branzovenesc”.Face vorbire de „pierderea proiectului cu penetenciaru de la Unguriu”:FALS si mincinos! Acest „proiect” nu a fost si nici nu va fi vreodata o „binefacere” pentru comunitatea din zona si pentru judet in general.Sunt solutii mult mai bune pentru Unguriu,dar ele trebuiesc cautate si gasite fara „interese politice” si de „imagine” (ce facem noi! ce bine o sa va fie!,,…..). Apoi asta cu „….indeplinirea angajamentelor din programul de guvernare….” nu numai ca a fost o mare MINCIUNA, o gogorita cat Hymalaya,dar si o mare si ordinara manipulare” la care mai „pun botul” doar electoratul retardat si imbecil PSD-rizat si pomanagii-milogi.Cat priveste asta cu „”…DIRECTIONAREA celor mai multi bani pe cap de locuitor in jud.Buzau……”,asta este pentru acefalii si „vitele PSD-iste” care stiu doar de „cea si hais”.Totusi,in delirul sau despre „maretele reazizari”,Ciolacu „pune cireasa pe tort” cand ne aminteste de „eliminarea platii apei meteorice pt.persoanele fizice….” o mega excrocherie,inselatorie,batjocura la adresa buzoienilor ,ce poarta „marca PSD-Tescaru”.Chiar nu iti este rusine,bai babuin politic de joasa speta?Pe cine crezi ca prostesti tu ,bai nesimtitule?

  • Si la aceasta postare am tastat din cauza grabei „anonim”,drept pentru care imi cer scuze si semnez:Viespea buzoiana,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.