Meserie! Au marcat când ne frigea buza!

Dincolo de aportul portăriței, tratat într-un articol separat, victoria remarcabilă de azi a Buzăului a fost posibilă grație Biancăi și Mariei.

Cele două au marcat în serie tocmai când Rapidul dădea semne de revenire/ne frigea buza mai tare.

La finalul primei reprize Rapidul se apropiase la un gol. Atunci a confiscat meciul Bianca Tiron. Patru ghiulele a trimis, una după alta, gata-gata să rupă plasa

La jumătatea reprizei secunde, Rapidul s-a apărat 5+1, Sorin Târcă făcând mari probleme atacului Buzăului. Exista riscul ca Rapidul să profite și să se apropie periculos pe tabelă. Atunci, a intrat în scenă Maria Shteriova.

Macedoneanca a inventat, tot așa, în suită, câteva goluri după pătrunderi individuale (plus 7 metri obținut) răpunând, definitiv, Rapidul.

Shteriova a revenit la Buzău (după accidentarea care a ținut-o pe bară un an), tocmai când Andreea Rotaru (ce potrivire fericită) a plecat în concediu maternal

Merită aprecieri pentru succesul remarcabil de azi contra liderei Rapid și Alexandra Subțirică (5 goluri) și Mădălina Zamfirescu (apărare + atac 5 goluri).

Despre noul antrenor, Adrian Chiruț, vom scrie un articol separat.

Etapa viitoare, Gloria are un nou meci de foc, în deplasare la Vâlcea. Cu o victorie, Buzăul ar face un pas uriaș pentru calificarea, al treilea an la rând (!), în Cupele Europene.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.