Metalul a promovat oficial în „C”. Neagu face promisiuni în privința viitorului echipei

După 4-0 în tur, Metalul s-a impus și ieri cu 5-2 în returul barajului de promovare în divizia C cu ialomițenii de la CS Amara.

După 2-2 la pauză, în repriza a doua băieții celebrului Gigel Guiu s-au concentrat mai bine după pauză, când au marcat trei goluri. Asta, mai mult pentru satisfacția celor o mie de spectatori veniți la meci, printre care și șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu.

Dintre „metaliști” i-am remarcat pe mijlocașii Manea, cel mai tehnic de pe teren, și Ion Mihai (nr. 14), un închizător care aleargă, bagă piciorul, vede jocul și trage la poartă. 

„Am jucat slab astăzi, nu ne-am concentrat, doar 2-3 jucători m-au mulțumit. Eu sunt pretențios, vreau ca la anul în „C”, să tragem la primul loc, nu să cheltuim banii degeaba. Îi mulțumesc domnului Neagu de la CJ, a promis că ne ajută și sponsorului nostru, Mircea Benga, care nici măcar nu e buzoian. Nu se pune problema să nu jucăm în „C„. Mi-aș dori să ne antrenăm și să jucăm pe Gloria. Sper că domnul Toma ne va susține și dânsul și Primăria Buzău ne va permite să folosim gratuit stadionul”, a spus antrenorul Vali Stan.  

Emanoil Neagu: „O văd pe Metalul ajungând până în liga I”

La meci a asistat și șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, care a atras atenția și prin frumoasa ie purtată.

„Da, sunt microbist, nu știați ? Țin de vreo 20 de ani cu Steaua. Acum țin și cu Metalul. Nu se pune problema să nu joace în „C”. Eu, dimpotrivă, gândesc ca peste doi ani Metalul să promoveze din C în B și apoi chiar în A. Noi de la Consiliul Județean îi vom susține financiar. Și eu mi-aș dori să joace pe Gloria, așa ar fi normal, rămâne să vedem ce se va întâmpla”, a spus Neagu.  

Fericitul Guiu

Cel mai fericit om de pe stadion a fost celebrul Gigel Guiu, omul care se identifică adesea cu acest club. „Tata Jean”, cum i se spune mai nou, a împlinit ieri 59 de ani, zi în care Metalul a revenit după 11 ani în liga a treia. Guiu trăiește în aceste zile satisfacția că echipa sa a ajuns nr. 1 în oraș, după zeci de ani în care a stat în umbra Gloriei.  

„Ai mei au jucat prost azi. Nu s-au concentrat deloc. În tur au jucat de zece ori mai bine. Da, o să ne înscriem în C, sunt sigur. Dar eu nu sunt așa mare fan să jucăm pe Gloria. Eu aș vrea tot pe Metalul. Aici e casa noastră”. 

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.