Metalul ratează calificarea. Ceahlăul, (un pic) mai bună

E fotografia elocventă a finalului de meci.

Portarul Metalului, cel mai bun de la noi, a rămas înlăcrimat câteva minute pe iarbă.

Primul care a ajuns la el și l-a consolat a fost Cristi Pustai, antrenor dat afară de la Gloria și întors acum să-și ia revanșa.

Asta e altă fotografie importantă de la meci. Dinamovistul Neicuțescu, ajuns jos, în liga a treia, a făcut diferența pentru Ceahlăul. În minutul 52 a prins o ghiulea de la 25 de metri aproape de vinclu. A fost golul (2-1) care a stabilit echipa calificată.

Buzoienii s-au bucurat și ei chiar înainte de pauză. Arbitrul a dictat destul de ușor penalty pentru Metalul (oaspeții deschiseseră scorul în min. 7 după un corner).

Arnăutu a egalat de la 11 metri, provocând furia lui Pustai și a suporterilor Ceahlăului, care au contestat vehement pemalty-ul.

Doar 15 minute de pauză + 7 di repriza a doua a durat egalitatea întrucât Neicuțescu, cum vă spuneam mai sus, a readus Ceahlăul în avantaj. Gol sărbătorit pe gard, cu suporterii.


Scorul stabilit în minutul 52 a rămas neschimbat până la final. Ceahlăul a mai avut trei ocazii într-un singur minut de a face 3-1! Portarul Metalului a respins două șuturi, al treilea trecând peste poartă.

Metalul a avut și ea o ocazie și jumătate de a egala (după un corner, bâlbâit de fundașii nemțeni, și apoi, după o reluare cu capul respinsă în corner).

Concluzia reporterului, dar și a microbiștilor ia ieșirea din stadion, „Ceahlăul a fost (un pic) mai bună și s-a calificat pe merit”. Mai rău era, pentru noi, buzoienii, dacă Ceahlăul s-ar fi calificat nefiind mai bună.

Ultima speranță, Gloria (fotbal)

Weekendul sportiv a până acum unul prost pentru microbiștii buzoieni.

Gloria (handbal) a pierdut ieri cu CSM București și a ratat Europa.

Azi, Metalul și Rm. Sărat (0-2 la Suceava) au pierdut și ele meciurile și calificarea.

Așa că, ultima speranță ne-a mai rămas Gloria (fotbal), mâine la ora 14.00 în Crâng cu UTA.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.