„Mi-am uitat portofelul!” + „Și-a lăsat valiza în portbagaj”. Iată ce a urmat

O buzoiancă și-a uitat în taxi portofelul cu acte, iar – în alt caz – un tânăr și-a lăsat valiza în portbagaj.

Iată mărturiile postate pe facebook – care servesc și drept rugăminți către șoferii de taxi pentru a le fi înapoiate bunurile.

S-a întâmplat în ultimele 24 de ore la Buzău.

„Aseară în jurul orei 22.00 am uitat portofelul cu acte într-un taxi BEST. Mi-am dat seama abia la ora 03.00, când mi-am făcut bagajele pentru a pleca către aeroport și de acolo în Anglia.  Am sunat la informații la taxi să se dea prin stație dacă a fost găsit, dar niciun șofer n-a răspuns la  pentru că era probabil târziu când am sunat eu. Nu știu ce să fac, unde să îl caut pe șofer. Vă rog să mă ajutați. Din păcate am pierdut avionul și am mare nevoie să plec repede”, e mesajul postat de o tânără mămică.

Un alt mesaj vine din partea mamei unui student.

„Ieri, în jurul orei 16.30, copilul meu a luat un taxi din zona restaurantului Miorița din Buzău. La coborâre (gara Buzău), șoferul a plecat foarte repede, copilul neavând timp să-și recupereze valiza din portbagajul mașinii. Nu știu de la ce companie de taxi este și nici numărul mașinii. Dacă aveți vreun prieten taximetrist (care, sper, din greșeala a plecat cu bagajul copilului meu) și-l auziți că a găsit o geantă în portbagaj, vă rog lăsați-mi un mesaj. Mulțumesc!”

UPDATE:

Primul caz, cel cu portofelul, s-a terminat cu happy-end.

„Mi-a adus șoferul chiar acum portofelul! Nu pot să cred. A venit chiar la mine la ușă la bloc și l-a adus. Îi mulțumesc mult, chiar pe această cale”, ne-a scris tânăra mămică.

Deocamdată despre cazul cu valiza nu avem informații noi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Cine poate fi ? CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Mi-am uitat portofelul!” + „Și-a lăsat valiza în portbagaj”. Iată ce a urmat

  • Cam multe locuri pentru taximetriști în orașul asta înghesuit și când vezi ca multe dintre ele sunt neocupate iar tu nu ai unde sa lași mașina… “Galbenii” au cam ajuns sa facă legea în oraș….

  • Cum naiba sa uiti portofelul daca exact portofelul il ai in mana inainte sa cobori, ca de acolo ai scos si bagat banii pe care i-ai platit soferului (si ti-a dat eventual restul).

    Iar ala cu bagajul…pleca cu trenul in voiaj si exact bagajul l-a uitat.

  • Ptr asta cu ” galbenii” : ptr locurile astea platim , fra…., nu sunt gratis!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.