„Mi-e frică de el, soțul nu-i acasă. Mârâie, pare agresiv”

O mămică din Pătârlagele (cu fetiță de 5 luni și băiețel de 3 ani) cere ajutor după ce s-a pomenit în curte cu un câine.

„Soțul e plecat la București, mie mi-e frică de el. Nu știu cum a ajuns la noi în curte, apoi a intrat în beci. Mârâie, pare agresiv. Copilașii ar vrea să iasă în curte să se joace, dar mi-e frică să-i las. Plus că aș avea și eu nevoie să iau câte ceva din beci.

L-am sunat pe domnul primar, pe Gherghiceanu, dar mi-a răspuns că nu mă poate ajuta. Să închid ușa la beci și să-l las acolo, să moară de foame. Apelez la dvs., să faceți cazul cunoscut, poate se găsește cineva să ia câinele de aici”.

Mămica a anunțat că locuiește în satul Valea Seacă (oraș Pătârlagele), iar cine crede că poate da o mână de ajutor e rugat să întrebe de casa familiei Iacob.

Update.

Poliția Animalelor Buzău: „Cazul a fost rezolvat de către autoritățile locale, medic veterinar și polițist de la secția Pătârlagele”.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„Mi-e frică de el, soțul nu-i acasă. Mârâie, pare agresiv”

 • Trebuie să fi geniu ca să-ți treacă prin cap să-i arunci bietului animal o coajă de pâine!

 • Doamna ar trebui să apeleze la Poliția Animalelor din cadrul IPJ Buzău.
  Acum câteva zile era lăudat „marele” comisar Necula, nou șef la Animale, pe acest site.

 • Putem sa sunam la astia si sa adune cainii de pe strazile din oras sau din sate?

 • @Username, nu! Nu sunt hingheri.

 • No sa faca nimeni nimic în satul ala,doar cînd e alegerile vin prin sat cei de la primarie,acel cîine a mai muşcat o persoana si tot nimic nu sa facut

 • Mare om, primarele Gherghiceanu ăsta! Auzi la el „să-l lase acolo, să moară de foame…”. Doamna în cauză era într-adevăr speriată și nu și-o fi dat seama să-i dea ceva bietului animal, care mai mult ca sigur era și el speriat, dar despre primar ce să mai crezi?

 • Ademenit cu mâncare, câinele va ieși din beci.
  Ce făcea dacă îi intra ursul în cămară?
  Îl lua de p… și îl dădea afară!

 • Ce fel de ,,om”, eşti băi primare, de poţi gândi şi propune un asemenea lucru sadic ???! Unde te crezi aici, în Evul Mediu ??? Pe tine dacă te-ar închide cineva într-un beci până ai muri de foame, ţi-ar conveni ??? Tot suflet e şi animalul ăla… E rătăcit şi speriat săracul, trebuie înţeles şi ajutat !
  Iar ţie să-ţi fie ruşine… neomule !

 • La ce sa te astepti de la acest primar daca nu rezolva o problema minora???!!! Ptr ce isi ia leafa de peste 10 000 lei din contributiile locatarilor acestui oras da nu ii ajuta? Unde mai pui ca de profesie e si tehnician veterinar. „Mare” primar gherghiceanu….caracter =0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.