Mica armată de la RER care face curățenie în oraș. Liviu Mocanu: „Astăzi ne-au ajutat nu mai puțin de 40 de asistați social”

O mică armată ce are ca scop primenirea de primăvară a orașului a fost strânsă azi de societatea de salubritate din Buzău în zona Unirii Sud, mai exact printre blocurile dintre străzile paralele Ciochinescu – Ciucurete – Patriei.

Muncitorii au strâns gunoaiele, praful, dar și resturile vegetale din spațiile verzi dimprejurul blocurilor.  La acțiune iau parte și muncitori de la Urbis Serv, însărcinați în special cu îngrijirea gardurilor vii, a copacilor și arbuștilor.  

„Ca în fiecare primăvară noi ne facem treaba. Acționăm în toate cartierele Buzăului pentru a strânge gunoaiele, a mătura pe străzi și trotuare și pentru a primeni spațiile verzi.

Ca niciodată, în acest an, suntem ajutați în aceste activități și de o mulțime de asistați social. Nu mai puțin de 40 s-au prezentat azi la muncă. Împreună cu angajații noștri formăm o mică armată. Ne-am fi dorit să-i vedem ceva mai mult implicați și pe cetățeni, eventual prin intermediul asociațiilor de proprietari” a declarat Liviu Mocanu, directorul RER Ecologic Buzău. 

De mîine, muncitorii se vor muta pe cealaltă parte a cartierului Unirii Sud, între străzile Patriei, Independenței și 1 Decembrie. 

Acțiunile vor continua până de Paști în toate cartierele orașului, conform planului întocmit în primărie.


Liviu Mocanu a adăugat că în această perioadă se execută și operație de deratizare în întreg municipiul, iar după Paște va începe și cea de dezinsecție. 


Echipele de muncitori au avut plăcuta surpriză de a se întâlni și cu un buzoian care se îngrijea, voluntar, de grădinița din fața blocului.

Buzoienii de la bloc sunt încurajați să dezvolte astfel de preocupări pentru înfrumusețarea cartierelor și a orașului în general. 

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Mica armată de la RER care face curățenie în oraș. Liviu Mocanu: „Astăzi ne-au ajutat nu mai puțin de 40 de asistați social”

  • Sa vina si la caminele de langa fabrica de sarma,sa daca curatenie si acolo , sa asfalteze. Isi aduc aminte de ele doar cand vin sa cearseasca voturi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.