Microbuz lovit de tren. ISU a declanșat planul roșu de intervenție!

UPDATE: Trei morți și treisprezece răniți e ultimul bilanț primit de la ISU Buzău în urmă cu câteva minute.

Tragedia a fost consecința impactului violent dintre trenul Interregio București – Galați cu un microbuz de persoane care venea din Germania.

Accidentul s-a petrecut în județul Buzău între comunele Cilibia și CA Rosetti, acolo unde șoseaua Buzău – Brăila se intersectează cu calea ferată (sat Bâlhacu).

Așa arată acum microbuzul

Vina aparține șoferului microbuzului care probabil a adormit la volan întrucât microbuzul a rupt bariera de dinaintea căii ferate, iar apoi a avut loc impactul cu trenul.

Șoferul e și el în stare gravă, fiind transportat la spital inconștient.

La fața locului au fost deplasate șapte ambulanțe, o autospecială de descarcerare grea plus o autospecială de preluare a victimelor multiple.

Un alt motiv al producerii accidentului e infrastructura depășită: România este ultima țară din UE unde drumurile naționale se mai intersectează cu căile ferate!

Aceasta este intersecția dintre drumul național și calea ferată de la Bâlhacu.

Vom reveni.

loading...

Un comentariu la „Microbuz lovit de tren. ISU a declanșat planul roșu de intervenție!

  • De unde statistica aceasta cum „romania este ultima tara din eu cu treceri la nivel cu cale ferata cu drum national” ???
    Este o ineptie!
    Germania,Franta,Spania care sunt superioare dpdv.rutier in europa sunt pline de aceste treceri,se poate intampla oriunde o nenorocire ca asta.
    Soferii acestor microbuze de cursa lunga sunt niste „criminali”,care conduc cate 2-3 mii de km fara odihna,iar cei naivi care folosesc mijloacele acestea de transport sfarsesc nevinovati.O sa se implementeze in curand legea din noul pachet de mobilitate si vor fi obligati la timpi de odihna si conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.