Microbuze electrice. La ce vrea Toma să le folosească

20 de microbuze electrice în valoare de 6 milioane de euro va primi orașul Buzău (pe fonduri europene).

După semnarea contractului primarul Toma a anunțat că ideea de bază e folosirea microbzuelor poentru transportul elevilor și diminuarea traficului din oraș.
Microbuzele electrice vor putea fi folosite și în transportul urban obișnuit – pe traseele în care la anumite ore, îndeobște seara, numărul călătorilor e în scădere.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Microbuze electrice. La ce vrea Toma să le folosească

 • De autobuzele electrice ce se mai aude? Tot nemiscate in curte la Transbus stau?

  Răspunde
  • Pai sa înceapă odată sa le folosească. Nu mai e loc de intelectuali țărani care își aduc copiii la școlile din oras. Un microbuz sa meargă sa ii preia de acasă și pe banii noștri, ai buzoienilor, doar sa scăpăm de sutele de mașini ce năvălesc in oras sa aduca viitori absolvenți de particulare și sinecuriști la primarii și instituții publice. Normal ar fi sa ii preia de la cele doua Kaufland uri din parcare și sa plătească singuri dar acum sa scăpăm de circulația de coșmar poate sa ii ia și din patul lor țărănesc. I-a apucat pofta de carte pe toți și nu ar trebui sa li se ceara viza de flotant ci carnetul de note al părinților.

   Răspunde
   • Mai asta sclifosit și orășean din tata in fiu, ți se pare că, dacă stai in buricul târgului asta te face mai deștept? Ei, afla desteptule că țăranii au și bun simț, au înțelepciune și mai au și cei 7 ani de acasă, ceea ce tu ai dovedit prin postarea ta ca nu ai avut niciodată ! Pe înțelesul tau”prostul dacă nu-i fudul, parca nu e prost destul”!

    Răspunde
 • Ar fi bine sa rămână doar pentru elevi. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

  Răspunde
 • @ criss: ai mare dreptate cu o singura precizare: te referi la tine. In plus ma bucur ca prostia doare. Du- te și da mâncare la porci.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.