Mii de buzoieni vor primi în 2018 ce așteaptă de zeci de ani. Iată lista completă!

Primarul C-tin Toma a promis încă de anul trecut asfaltarea ultimelor străzi de pământ din Buzău.

În total ar fi vreo 50, din care 43 (împărțite în 5 loturi) au fost scoase la licitație către firme private, iar șapte au fost preluate de Urbis Serv.

Întrucât pregătirea documentației și licitația în sine au durat foarte mult, ănceperea egectivă a lucrărilor s-a amânat până în această primăvară.

„Gata, s-a semnat și contractul. O singură firmă, e din București, a câștigat licitația pentru toate cele cinci locuri. În curând vor începe lucrările. Sunt aceste 50 de străzi de pământ la care se vor adăuga încă 50 de străzi cu covorul asfaltic deteriorat pe care vom încerca să le facem cu Urbisul. E un program la fel de ambițios precum cel de anul trecut. Fiind anul centenarului, ținta este rezolvarea, în total, a 100 de străzi”, a anunțat primarul C-tin Toma.


„Astăzi, am avut prima ședință de lucru cu câștigătorul licitației, proiectantul, dirigintele de șantier și posesorii de rețele pentru asfaltarea celor 43 de străzi “de pământ” rămase în municipiul Buzău! Sperăm ca și constructorul să respecte termenele și graficul de lucrări, astfel încât până la toamnă orașul să mai facă un pas spre civilizație și să nu mai avem nicio stradă neasfaltată!👍”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu. 

Iată lista celor 43 de străzi de pământ/balast

 1. Artarului

 2. Aleea Ceferistilor

 3. Flacara

 4. Granitului

 5. Aleea Gradinelor

 6. Iancu Demetriade

 7. Iazului

 8. Luminisului

 9. Morilor

 10. Salcamilor

 11. Saturn Linie

 12. Purcherea Laurentiu

 13. Targului

 14. Vadu Pasii

 15. Lujerului

 16. Primaverii (tronson Garlasi – Bebarom)

 17. Salciilor

 18. Calarasi

 19. Coloniilor

 20. Calnau

 21. Calmatui

 22. Toamnei

 23. Tiglari

 24. Simila

 25. Gogu Vicatus

 26. Uzinei

 27. Berzei

 28. Haiducului

 29. Caramidari

 30. Aleea Florilor

 31. Aleea Livezilor

 32. Cerbului

 33. Cercului

 34. Pescarus

 35. Foisor

 36. Liliacului

 37. Aleea Cimbrului

 38. Islazului

 39. Siriului

 40. Satierului (tronson)

 41. Veteranilor

 42. Hangarului

 43. Hipodrom

De notat că alte 7 străzi de pământ/balast vor fi rezolvate de firma de asfaltări a primăriei. Urbis Serv le-a primit prin încredințare directă.

Strada Izvor

Strada Rahovei – porțiunea dintre Str. Primăverii și Str. Dorobanți

Fundătura Viilor

Aleea Pajurei

Aleea Luncii

Intrarea Pescăruș

Intrarea Plaiului

loading...

15 comentarii la „Mii de buzoieni vor primi în 2018 ce așteaptă de zeci de ani. Iată lista completă!

 • Aleea Sporturilor nu o vad pe listă..este cea mai afectata din Buzau. De 15ani nu a mai fost asfaltată si doar plombata cu gropi”.Pacat, este intens circulata! Stricam si noile autobuze cu asemenea strazi…

 • Corect, poate nu se doreste.. La Sala Sporturilor sunt concerte, concursuri locale si internationale, oare ce impresie le lasam celor veniti din alte judete sau din strainatate?!

 • Pingback:

 • Dar ce secretos e primarul, de ce nu spune firma castigatoare?
  Are ceva de ascuns?

 • STRADA FRASINET LA BLOCURILE U2+U3 CIND SE ASFALTEAZA ?ITI RUPI PICIOARELE SI MASINA DE CITE GROPI SINT!!!!!!!!!!????????????LA CIRCILE MEDICALE SI CLINICA AIA PRIVATA S-A PUTUT ASFALTA SI SCHIMBA SI BORDURILE .NOI NU SINTEM PLATITORI DE TAXE ?TROTUARELE SINT JALNICE ;ASFALTATI NUMAI CAROSABILUL ?

 • mioritei de la bl.A1-A12 str crisan toata zona sunt cratere nu s-a atins de ele de la constructia blocurilor
  vrem configurarea locurilor de parcare

 • N-ar strica o asfaltare a Aleii Zorilor, ca e din beton si ne rupem picioarele si capetele de bara… E drept ca prin anii ’80 a fot asfaltata, dar dupa 90 a fost indepartat asfaltul si am ramas cu betonul initial din anii ’60, spart si peticit de nu se mai stie… Au mai facut o peticeala prin 2014, din loc in loc si cam atat! Ar merge si niste locuri de parcare amenajate pe partea stanga, in fata blocului 15 si toata lumea ar fi multumita. Ce ziceti stimati edili, va bagati?!

 • Pingback:

 • D-le primar nu stiu daca sunt primul, ceea ce nu cred ,doresc sa va sugerez pt deblocarea intersectiei de la Aurora mol sa se refaca drumul de la sala sporturilor spre benzinaria Mol aflata in spatele fostei SIRA prin curtea statiunii agricole.Practic acest drum exista in cadrul societatii dar trebuie reamenajat.

 • Domnu Primar,
  Vă rugăm frumos să faceți ceva și cu mașinile care parchează pe trotuar. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 • Nu se poate întrucat Statiunea legumicolă nu este de acord.

 • Aleea Sporturilor va fi prima din grupul străzilor ce va fi asfaltat de Urbis Serv.

 • Prelungirea Aleea Sporturilor, daca e sa se faca logic e sa se faca in linie dreapta pana la sensul giratoriu Orizont.
  Daca se face pe fostul drum agricol care ajunge la benzinaria Mol o face degeaba, arunca banii pe nimic, nu are nici un sens sa faca prostia aia.
  Acolo necesita multe exproprieri, pentru ca sunt terenuri private, ca a avut grija mafia locala sa faca praf zona si sa o instraineze.

 • Nu statiunea legumicola e problema in planul ala aberant si inutil, ci Episcopia, care vrea ca primaria sa ii faca infrastructura acolo pentru cartierul lor rezidential dar pe cheltuiala publica si exproprieri pe bani publici.
  Din cate am inteles statiunea legumicola e dispusa sa renunte la terenul ala necesar Episcopiei pentru a isi face cartier rezidential cu conditia ca Episcopia sa ii ofere aceiasi suprafata de teren in spatele terenului, in campul izolat, unde nu exista nici un interes de a face infrastructura si unde terenul e lipit de proprietatea statiunii.
  Dar Episcopia refuza sa faca asta, vrea una in mana, una in gura si cu ochii dupa alta… lacomie bisericeasca, cum ii invata credinta.

 • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.