Milea e împotrivă. „Se creează isterii de pe urma cărora câștigă trusturile farmaceutice”

Polemică în societate pe subiectul vaccinării obligatorii a populației. Nu-i nimic nou, de sute de ani religia a intrat în coliziune cu știința. De astă dată lumea e împărțită din pricina pretenției lumii medicale ca oamenii să fie vaccinați obligatoriu.

La Buzău, părintele Milea, cel mai iubit dintre preoții din Buzău, a luat poziție împotriva proiectului de lege discutat în Parlament. O atitudine civică prin care își va atrage simpatii (le avea deja), dar și antipatii (probabil, unele noi).

Buzoienii.ro publică mai jos, integral, comunicatul semnat de preot dr. Mihail Milea:

„Dumnezeu ne-a creat liberi pe noi, oamenii. Dacă El nu ne forţează în nicio direcţie, înseamnă că libertatea de a decide este un fundament antropologic, fiinţial, care face parte din noi şi peste care nu poate trece nimeni.

Legea vaccinării obligatorie a întregii populaţii din România: copii, tineri, adulţi, vârstnici, care se află în dezbatere urgentă pe masa Parlamentului, încalcă Constituţia României, Legea Drepturilor Omului şi Dreptul Pacientului.

Legea 46/2003, articolul 13 din Legea Drepturilor Pacientului, spune aşa: „pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenţie medicală, asumându-şi în scris răspunderea pentru decizia sa”.

Conform Deciziei Curţii Europene a Drepturilor Omului din 2002, „vaccinarea obligatorie intră în coliziune cu dreptul la viaţa privată garantată de articolul 8 din Convenţia Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţii Fundamentale”.

Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene prevede, la articolul 3, „Dreptul la integritatea persoanei”.

Prin acest proiect de lege dictatorial, fascist, comunist, al vaccinării obligatorii, se prejudiciază libertatea de exprimare a Drepturilor omului, de a fi informat cu privire la riscurile acestei vaccinări.

Acolo unde există riscuri, în orice domeniu, trebuie să fie garantată libertatea de a face sau a nu face un anume lucru.

Prin articolul 59 din proiectul de Lege a vaccinării obligatorii, personalului medico-sanitar şi farmaceutic i se interzice să vorbească despre riscurile acestei vaccinări.

De ce companiile farmaceutice din lume, care produc vaccinuri, nu-şi asumă în scris răspunderea legală pentru siguranţa produsului realizat de ele?

Dacă vaccinurile sunt bune 100 %, de ce există atâtea reacţii adverse, boli în creştere, cum este autismul, care s-a dovedit ştiinţific că este efectul vaccinării copilului?

Vaccinarea este o problemă foarte controversată pe plan mondial, cu efecte secundare grave, chiar foarte grave, pentru care nimeni nu îşi asumă nicio responsabilitate.

Această Lege a vaccinării obligatorii nu are prevăzut un fond de compensare financiară pentru victimele care apar în urma vaccinării forţate a populaţiei.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii joacă în prezent rolul de agent de vânzare a acestor vaccinuri. În ultima vreme, la indicaţiile acestei instituţii mondiale, s-a creat isteria pandemiei de „gripă aviară”, „gripă porcină”, mai nou, „gripa coronavirus”; de pe urma lor au avut de câştigat anumite trusturi farmaceutice. Acesta este unul din motivele pentru care populaţia României nu are încredere în vaccinarea obligatorie, de pe urma căreia se vor îmbogăţi peste noapte conducătorii acestor instituţii farmaceutice mondiale, care produc aceste vaccinuri.

În S.U.A., Marea Britanie, Germania, Spania etc., ţări democratice, nu există această Lege a vaccinării obligatorii, ci doar se fac recomandări pentru vaccinarea populaţiei. De ce această grabă, în România, de a vota această Lege a vaccinării obligatorii?

Este clar, deci, că nu mai există democraţie în ţara noastră şi că poporul român a devenit „o turmă de animale cuvântătoare”, condusă de un grup de oameni care apără interesele financiare ale unor instituţii mondiale.

Eu am convingerea fermă că „Mare este Dumnezeu!” şi că această ţară, „Grădina Maicii Domnului”, România, nu va dispărea, iar poporul se va trezi la realitate.

Doamne, Dumnezeule, apără-ne de toate relele care s-au năpustit asupra noastră!

Preot profesor doctor Mihail Milea

Preşedintele Fundaţiei pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău”

loading...

36 de comentarii la „Milea e împotrivă. „Se creează isterii de pe urma cărora câștigă trusturile farmaceutice”

 • Corect nimeni nu poate fi vaccinat obligatoriu.. Dar daca contractezi o boala care are vaccin si nu esti vaccinat, ar trebui sa iti platesti cheltuielile medicale.. Statul ti-a adus la cunostinta, plus ca tu distribui boala si altora, cu care intri in contact si nu sunt vaccinati

 • Să ne imaginăm ceva nasol, o boala contagioasă și mortală plecată de la chiar Covid19. Omenirea, cu eforturi uriașe, produce vaccinul și ne inșirăm cu toții să îl facem. Dacă la coadă vin și religioși de ăștia, îi vaccinăm și pe ei, dar nu înainte de e le trage un șut în f*und.
  Iar pe Milea tot nu l-aș vaccina, asta e crimă ce face el acum!

 • Dacă și pe.un preot il doare burta de capra vecinului -,,se vor îmbogăți trusturile farmaceutice”, in loc sa se gândească la sănătatea semenilor…..fără comentarii

 • Domnul Milea sa ne lase cu sfaturile caci stim cine este si ce avere are..iar un alt preot vine cunoscut buzoian are ditamai lanțul farmaceutic…ala ce face ? se contrazice cu Dumnezeu?

 • Dar de ce numai în românia
  Sânt obligatorii?
  În românia le testează să vadă
  efectul.

 • Subiect greu, pentru ca argumentele aduse de ambele parti au dus la polarizarea societatii. In cazul de fata insa, problema este alta – influenta.
  Biserica si-a asumat un rol spiritual. Foarte bine, sa isi sfatuiasca adeptii din acest punct de vedere. Dar sa nu uite ca Romania, la fel ca majoritatea tarilor civilizate, este un stat secular. Asta inseamna ca politicile publice trebuie facute in alte foruri, la care poporul este parte. Influenta bisericii exista, este notorie in Romania, dar asta nu ii da dreptul bisericii sa uzeze de puterea ei de influenta si sa promoveze politici partizane, precum utilizarea (sau nu) a prezervativelor, a vaccinurilor, sugerarea unei anumite optiuni de vot politic, sau civic etc. Asa ceva nu este permis bisericii intr-un stat secular.
  Dl Milea spune ca are grija de copii. Poate ca asa gandeste cu adevarat. Dar as vrea sa stiu cum ar reactiona daca un copil, care nu are niciun drept de a avea o opinie, ar muri de gripa (avem deja peste 50 de decese de gripa in acest sezon), iar parintii lui ar spune deschis ca nu l-au vaccinat la sfatul dlui Milea. Atunci ar spune ca “asa a vrut Dumnezeu” si nu si-ar recunoaste contributia la o crima.
  Eu nu vreau sa acuz pe nimeni, chiar cred in dreptul de a alege, dar alegerea sa fie facuta pe baza de liber arbitru si informare, nu pe baza de influente religioase.
  Biserica sa isi vada de spiritualitate si… cam atat!…

 • Eu cred ca fiecare persoana majora este raspunzatoare pt tot ce face.In cazul vaccinarii minorilor PARINTII decid soarta copiilor si raspund pt sanatatea lor.

 • Luarile de pozitie din postarile lui “Marc” si “Ar” mi se par corecte,ale unor oameni responsabili.Cat il priveste pe popa Milea,probabil ca oamenii intregi la minte,cand il vor intalni isi vor scuipa in san si vor zice “piei drace!”

 • Cum s-au eradicat atatea boli in atatea parti ale lumii? Prin vaccinare. Parintele sa se mai informeze. Cat drespre alegerea lui personala, nu ne intereseaza.

 • Argumentele părintelui sunt bine întemeiate. Îmi amintesc că Institutul Cantacuzino nu a mai produs vaccinuri româneşti exact după gripa porcină, când a realizat ultimele vaccinuri pentru H1N1, care ulterior nu s-au vândut, Institutul intrând în colaps. În acea perioadă aveam nevoie de BCG care nu se mai găsea decât adus din Franţa prin comanda de la medicul de familie. Se făcea listă. Costa parcă 90 sau 130 ron. Între timp, deşi Institutul Cantacuzino înţeleg că este din nou în standard să producă Polidin şi alte vaccinuri, nu o face! Probabil pentru a lăsa piaţa liberă celor de la GSK?

  Presa este în măsură să se implice şi să ridice mai multe semne de întrebare. Noi, cetăţenii, ne dorim să fim informaţi fără suspiciunea unei campanii din categoria “ţara te vrea prost”, aşa cum flutură foile unii factori de consiliere sanitară. Spre exemplu despre impactul “codex alimentarius” în industria farma autohtonă nu se vorbeşte nimic. Vom afla la un moment dat că este definitiv obligatoriu, la pachet cu creşterea preţurilor.

  În ce priveşte vaccinurile, probarea acestora ţine de acceptul deliberat al pacientului. Şi aici, foarte bine a subliniat părintele, şi e bine să ştim, că sunt destule prevederi asupra dreputurilor omului atât în Carta Uniunii Europene cât şi în Constituţia ţării care vor fi încălcate printr-o Lege a vaccinării obligatorii.

  Atenţie! La cum se învârtesc guvernanţii noştri în jurul unor chestiuni constituţionale sau neconstituţionale, încât nici ei nu arată că ştiu ce mai este legal în ţara asta, ne aşteptăm, inevitabil, la măsuri luate de-a dreptul împotriva cetăţenilor. Şi nu pentru că sunt ei nişte proşti – aşa cum tindem să credem, ci pentru că “aşa trebuie”, iar păpuşarii, că există şi dintr-aceştia (vezi Rosia Montană, dacă prinde UNESCO) surâd sinistru prin “colţurile” lumii. Nu sunt fabulaţii, autismul este cauzat de vaccinuri; a spus-o chiar cel care a descoperit boala, şi nu era român.

  Probabil ni se pare absurd să nu te vaccinezi într-o situaţie de criză. Dar este la fel de absurd să fii obligat să te vaccinezi, câtă vreme nu eşti de acord şi, teoretic, nu reprezinţi pericol pentru cei vaccinaţi! Dacă reprezinţi pericol înseamnă că vaccinul nu este vaccin. Şi aici intervine întrebarea logică: Atunci, mai întâi, pentru ce sunt vaccinurile, pentru imunizare sau pentru a fi vândute?

  Anul trecut a fost o epidemie de rujeolă şi, culmea, am vazut ştiri cu persoane vaccinate care au luat rujeola. Deci cum vine asta? Simplu, aplicăm articolul 59 din proiectul de lege şi punem pumnul în gură celor aflaţi mai în măsură să aibă un punct de vedere.

  De ce, oare, trebuie cusute toate cu aţă albă? Pentru că, să recunoaştem, pe reprezentanţii GlaxoSmithKline (şi acesta este doar un exemplu) nu îi doare nici România, nici “sănătatea semenilor”, ci loturile de produse farmaceutice vândute. Dar ce mai intrăm în detalii… povestea e veche de ani de zile. Mai ştiţi ceva de “Grânarul Europei”, de uzinele siderurgice, industria energetică? nu le cumpărăm pe toate? ce mi-e acum de muşeţelul de pe marginea şanţului, câtă vreme GSK ne dă Theraflu?

  Dacă părintele vorbeşte despre o trezire a populaţiei, personal nu cred să fie o vorbă în vânt. Dumnezeu mai dă şi har…

 • Evul Mediu. Un popor îndobitocit este mai ușor de manipulat. Sărmanii împart și ultima lețcaie cu Sf Biserică iar popii se relaxează în resorturi de lux. Bine credincioșii se “vindecă” pupăcind geamurile chipurilor cioplite în timp ce popimea se tratează în spitale private din țară ori din Occident….
  Mai ușor cu pianul pe scări, domnul Milea…..

 • Domnul Milea să binevoiască să-și vadă de familia dumisale….
  Inutil de rememorat de câte ori în istorie mari epidemii au lichidat civilizații întregi, întotdeauna cu complicitatea liderilor religioși care ar face orice pentru a-și menține influența…
  Biserica a condamnat omenirea la secole de întuneric.
  Nu se întreabă nimeni de ce statele nordice, recunoscute pentru un grad ridicat de ateism, se mândresc cu un nivel ridicat al calității vieții ?
  Și, dacă știința este un moft eretic pentru domnul Milea, să ne explice dumnealui de ce toate bisericile au montate paratraznăte ? Pt intimidarea lui Hefaistos ???
  :)))

 • Observ că, în timp ce unii comentatori au ajuns cu vorba… “în resorturi de lux”, alţii nu fac diferenţă între “vaccinare” (util) şi “vaccinare obligatorie” (absurd din punctul de vedere al părintelui), postând afirmaţii care, în afara faptului că sunt jignitoare, sunt total inutile.

  Şi când spun comentarii jignitoare mă refer atât la autorii lor, jignitoare pentru ei, ca agramaţi, cât şi pentru părintele care se referă, strict, la caracterul obligatoriu al actului medical.

  Că suntem sau nu de acord cu un punct de vedere, ca oricare altul, nu ne dă dreptul să jignim. Înţeleg, Internetul, e bătătura tuturor şi ograda-i mare, dar poţi trece şi fără să te latre câinele… se numeşte bun simţ (este caracteristic umanoizilor)

 • @ Norm.Gr
  Dvs spuneti ca exista afirmatii care “în afara faptului că sunt jignitoare, sunt total inutile”. Prin deductie logica inversa rezulta ca pot exista si afirmatii jignitoare, dar utile. Interesant! Nu stiam, dar omul cat traieste invata, nu?
  Are avocat bun dl Milea! Auzisem eu ceva depre oamenii care il inconjoara…
  🙂

 • Cine vrea sa se vaccineaze este treaba lui , nu vreau sa fiu obligată să mă vaccinez , imi asum cel lucru.

 • Daca este o boală transmisibilă, nu prea ai ce să-ți asumi tu. Ca boala, de la tine s-ar putea să se ia la un copilaș (căruia nu i s-a făcut încă vaccinul). Și atunci nu mai ai ce să-ți asumi tu.

 • Vorbim despre vaccin antigripal totusi. Daca era anticancer sunt sigur ca nu se opunea nimeni. Cat despre nimicurile care scriu despre parintele Milea, este vai de voi. Este vorba de drepturile omului, care se aplica si in tarile nordice ma’frend. Deci, realitatea bate filmul. Iar tarile nordice raman in continuare fruntase la sinucideri, de bine ce este pe acolo.

 • 1. Părintele Milea, să-i Dumnezeu sănătate multă, nu e un simplu preot (preoţii sunt mulţi, iar unii din ei necinstiţi !) e un adevărat dar de la Dumnezeu pentru comunitatea buzoiană. Nu văd cine ar putea să-l zeflemisească sau să-i găsească ceva negativ acestui om, când acest OM o viaţă întreagă a făcut numai bine semenilor săi.

  2. Evident că nu poţi obliga oamenii să facă vaccin. Cei care nu vor, să-şi asume riscul. Cei care acceptă, înseamnă că după vaccinare se simt protejaţi şi n-au de ce să se teamă de ceilalţi care nu vor. De ce trebuie să mai existe atunci această problemă ?

  3. Cu siguranţă lanţurile farmaceutice vor avea de câştigat. Oare ce părere o avea despre acest caz preotul Negoiță care are si farmacii
  ? Ar fi interesant. O fi de acord sau împotriva lui Milea ? Că pe plan politic s-a văzut cu cine e de acord (tocmai cu Florescu, pe care l-a felicitat în mod public atunci când i-a întors spatele lui Toma).

 • Sunt de acord ca daca nu te vaccinezi si te imbolnavesti, sa platesti spitalizarea si tratamentul aplicat.Parinte daca ai idei uine nu este rau, dar cred ca ai facut toate vaccinurile la care erai obligat sa le faci pana acum 30 ani se vede acum. Democratia nu are nimic comun cu sanatatea poporului.

 • Sunt două chestiuni:

  Pe de o parte vaccinul, în sine, este indispensabil în lupta pentru eradicarea unor boli, dar, pe de altă parte, există și temerea că unele boli sunt inventate în laboratoare și lansate “accidental” tocmai pentru ca, mai târziu, marile companii farmaceutice să vândă antidotul. Este cam același lucru cu industria antivirus din IT: hackeri susținuți de companii antivirus.

  Problema noastră, a românilor, este că nu mai avem vaccinuri românești.

  Nu aveam polemicile acestea până să aducem exclusiv vaccinuri străine. Dacă ne gândim la câte tipuri de vaccinuri sunt, putem spune că este o afacere înfloritoare pe care guvernanții noștri, în calitate de vasali, o oferă pe tavă străinilor.

  Dar nu asta este neapărat problema, ci faptul că unele vaccinurile străine NU sunt întotdeauna bune, fiind și cauza apariției unor boli noi, precum autismul.

  Întreb, ce facem dacă prin obligativitatea vaccinării vom fi nevoiți să ne vaccinăm de fiecare dată când ieșim din casă? pentru “n” motive… să nu uităm că tot prin vaccin se poate introduce sub piele și vestitul microcip pentru monitorizarea populației. Cu astea nu pot fi de acord. Vorbim despre libertatea noastră.

 • @ Radu
  Ne sfatuiti “…să nu uităm că tot prin vaccin se poate introduce sub piele și vestitul microcip pentru monitorizarea populației…”
  Monumental! Pe asta inca nu o auzisem.
  🙂
  Bag seama ca BMW-ul nu este esential…

 • Asta e din ciclul „codurile de bare sunt instrumentul diavolului”

 • Vaccinurile NU cauzează autism!

 • Auras,
  1. nu mi se pare corectă prezenţa ta aici
  2. codul de bare EAN-13 este structurat în baza a trei guardbar-uri, prin scanare fiecare reprezentând cifra 6. Despre alcătuirea 666 din profeţia Sf. Apostol Ioan nu intrăm aici în detalii. Nu face subiectul discuţiei.
  3. luarea peste picior a propriilor cititori, iarăşi, nu cred că ţine de jurnalism

 • pt. Klaxxy,

  te miri cam mult…

 • @ Liviu
  1. Credinta dvs in existenta unor simboluri oculte la codurile de bare este, pur si simplu, falsa.
  Cele trei guard-bar-uri, reale, sunt compuse din cate doua bare subtiri intre care este un spatiu gol. Conform matematicii binare, folosita in orice barcode, ele verifica corectitudine codului de bare si au valoarea binara 101. Aceasta valoare, transpusa din binar in zecimal, este:
  000=0
  001=1
  010=2
  011=3
  100=4
  101=5
  110=6
  111=7
  Deci fiecare simbol, care are valoarea de control binara 101, reprezinta cifra zecimala 5. Asta inseamna ca, de fapt, “sumarea” arbitrara de care vorbiti dvs ar putea indica, cel mult, valoarea zecimala 555, nicidecum 666, asa cum credeti.
  Daca stiti ceva engleza (m-ar mira, nici cu romana nu stati prea bine), puteti gasi detalii la adresa:
  http://www.gomaro.ch/Specifications/EAN13e.htm
  Cineva, undeva, este interesat sa induca stare de nesiguranta in populatie si lanseaza asemenea petarde pe piata, nici macar prea inteligente. Necazul cu unii oameni, printre care se pare ca va numarati (semianalfabeti, analfabeti functionali, semidocti), este ca “pun botul” la asemenea ineptii si ajung sa vada in jur numai conspiratii.
  Aveti grija: analfabetismul functional dauneaza mult mai mult creierului decat alcoolul – apropo de o reclama la moda zilele astea – dar impreuna sunt de-a dreptul mortale.
  2. Sa inteleg zicerea dvs la adresa mea ca o amenintare? Inainte de a o face, va rog sa observati ca, pentru mine, TOTI oamenii care posteaza sunt “Dumneavoastra”, iar dvs nu veti ajunge in veacul vecilor sa fiti “Tu” cu mine.
  Nah, ca m-am enervat! De regula tratez prostia cu umor, dar cand prostia este si agresiva, ma apuca… 666…

 • Bravo Klaxxy ! Nimic mai adevarat !
  Candva ciuma era o pedeapsa divina si elementara igiena era vazuta ca o erezie.
  Constat cu amaraciune ca suntem pe cale sa ne intoarcem in Evul Intunecat.
  La nevoie, punem de o procesiune de preafericiti si scapam de orice pandemii. Ardem pe rug de carti si tratate de medicina toti oamenii de stiinta. Apoi, musai, trecem si prin scoli si gradinite ca sa inspaimantam pustimea cu flacarile iadului in caz de neascultare…duhovniceasca.
  Unde esti tu, Cuza ???
  Mai bine, zic si eu, de , ca opinia publica, sa punem de o petitie publica pentru impozitarea afacerilor defasurate de culturile religioase, sistarea sau diminuarea finantarii din bugetul public, redirectionarea fondurilor catre sanatate si educatie.
  Militez pentru conceptul “Biserica in slujba comunitatii”…si nu invers !!!

 • Se întreba cineva : Dacă avem libertatea de a decide, de ce atunci pe sinucigași biserica refuză să-i primească în lăcașurile sale şi să le țină slujba creștinească înainte de înmormântare?

 • @ Florian: +1
  Geniala intrebarea!

 • Chiar acum vad Efectul Milea in fata Prefecturii. Cativa batrani imping in fata mai multi copii cu pancarte impotriva vaccinarii.
  Este demoralizant ce se intampla! Ne mai miram ca avem deja peste 50 de morti, inclusiv copii, in sezonul asta de gripa?

 • Nu mai puțin periculos acest Milea decât fundamentaliștii musulmani care predică împotriva Occidentului. Aceeași ură, aceeași influență otravită asupra unor oameni needucați și deconectați de la realitate, ținuți captivi fără scrupule printr-un discurs al fricii. Frica de prezent, frica de evoluție, frica de schimbare, frica acestor preoți de a deveni irelevanți în modernitate, incapacitatea acestora de a ieși din încremenirea în proiectul societății tradiționaliste în care au fost educați și instruiți, frica de a pierde puterea.

 • Părintele Milea si a expus, argumentat, o parere. Desi inclin sa nu fiu de acord cu dumnealui sunt contra tuturor celor ce baga pumnul in gura. Întrebarea e: cei vaccinați se mai îmbolnăvesc daca intra in contact cu cei bolnavi nevaccinati? De ce? Pai ce vaccinul e doar sa nu iei boala de la cei sănătoși?

 • Probabil ca Milea ar vrea ca in locul vaccinarii sa se introduca pupatul moastelor si icoanelor,batutul de matanii in biserica.Ia gaseste sau sugereaza ceva pentru starpirea coronavisului asta parinte: ceva rugaciuni,niscaiva donatii catre biserica,ceva moaste nedescoperite inca,niste slujbe de afurisenie a virusului.Asteptam cu nerabdare…..”efectele”.Te cam bagi “unde nu iti fierbe oala”,parinte,Stai linistit in banca ta ca o sa te boteze lumea “popa prostu”.

 • Pacat, chiar nici nu m-as fi asteptat ca preotul Milea sa aiba o mentalitate atat de retrograda.
  Inainte de 1989 vaccinarea era obligatorie. Nu era inceput de an scolar sa nu vedem cum intrau asistenetele cu tavile cu ace si seringi in clase. Si era f bine, n-am auzit sa fi murit cineva din cauza unui vaccin.
  D-l preot Milea nici nu vrea sa constientizeze faptul ca un copil nevaccinat devine purtatorul germenului patogen si prezinta un pericol de infecatare si pt alte persoane, mai ales dintre cei nevaccinati ca si el.
  La fel ca un alt buzoian de mai sus, ii intreb pe cei care nu sunt de acord cu vaccinarea: sunteti dispusi sa platiti cheltuielile ptr tratament in caz ca vi se imbolnaveste copilul nevaccinat?
  Mai ganditi-va d-le Milea. De aceea i-a dat Dumnezeu minte omului…..[Leo]

 • Parinte Milea, de la atitudinea asta o sa ramaneti fara enoriasi (aka cotizanti !) cand o sa moara babele si mosii care va mai calca pragul, inca.
  Generatia noua o arde mai pe stiintele exacte, s-a cam dus povestea cu moastele, sfintii si puterile paranormale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.