Min. Sănătății: „Până azi nu s-au făcut demersuri pt. înființarea unui spital la Buzău”

Înființarea în Buzău a unui nou spital a fost principala promisiune electorală a deputatului USR de Buzău, Emanuel Ungureanu, clujean la origini.

Azi, după trei luni de la alegeri, conform Min. Sănătății, „din informațiile deținute, până la data prezentei, nu au fost efectuate demersuri pentru înființarea unui spital de pediatrie în județul Buzău”.

Ministerul a fost întrebat oficial despre stadiul noului spital de Andi Cristea, deputat PSD Buzău. Vezi mai jos documentele (întrebare + răspuns).

Andi Cristea, deputat PSD: „Din păcate pentru buzoieni se pare că acest spital de pediatrie va rămâne la nivel de promisiune, având în vedere răspunsul primit de deputatul social-democrat și anume că, Ministerul Sănătății nu are în plan construirea unui Spital de Pediatrie la Buzău, nefiind demarat niciun demers în vederea înființării unei astfel de unități spitalicești în județul nostru”

În luna ianuarie, Emanoil Ungureanu l-a vizitat la Palatul Comunal pe C-tin Toma. Primarul Buzăului l-a asigurat pe deputatul USR că imediat ce va veni cu proiectul și cu finanțarea aferentă va pune la dispoziție un teren pentru realizarea acestui obiectiv.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Min. Sănătății: „Până azi nu s-au făcut demersuri pt. înființarea unui spital la Buzău”

 • Domnul care reprezinta USR in Parlamentul Romaniei, din partea cetatenilor din Buzau, a obtinut cat la suta la alegerile locale din judetul dansului de bastina? Ok, merci! Acum, cat de tembel sa fii sa crezi si sa te uiti in gura unui astfel de specimen politic?

 • Tot atât de tembel ca și cel care se uită în gura unui specimen politic ce promite în campanie construirea a 8 spitale regionale! Nici o noutate OMULE…politic?

 • Ce spital de pediatrie? Nu ii tin partea lui Ungureanu dar nici nu am auzit de asa ceva la Buzau. Am auzit de un spital municipal, deci domnul Cristea intreaba de mere dupa ce s-a vorbit de pere…

 • Auzi tu la el, să-mi dea primăria teren!
  De parca ar veni cu spitalul în cârcă și nu are unde să-l planteze.
  Mira-m-as sa miște individu’ vreun pai de la locul lui tot mandatul!
  Aaa și dacă cumva nu o sa-i iasă nimic mandatul asta, el o sa zică ca el a vrut, dar nu a fost lăsat și o sa invoce uneltiri politice, pe Soros, Bill Gates 5G etc etc.
  Bai plevusca, du-te și te culcă!
  Crezi ca noi mai suntem prosti sa punem botu’ ha harneala ta ‘eftina?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.