„Mincinosule! Mi-e rușine că am fost coleg cu tine!”

Moment tensionat, azi, când Marcel Ciolacu a trecut strada de la evenimentul de „Ziua Eroilor” către grupul profesorilor.

„Mincinosule! Mi-e rușine că am fost coleg cu tine!”, i-a strigat lui Ciolacu un profesor din mulțime.

„Hai să vedem cui îi va fi rușine până la capăt”, a răspuns Ciolacu.

Profesorul supărat a fost rugat de Romașcanu să se oprească: „Vă rog să-l ascultați. Omul a venit aici în fața dvs. să vă vorbească”.

VIDEO


Ulterior, în timpul discursului politicianului de „Ziua Eroilor”, profesorii au suflat în vuvuzele, iar unii dintre ei au strigat demisia.

Se pare că oferta guvernului de aseară, de 1000 + 1500 de lei, i-a iritat suplimentar pe profesori.

„Vor să ne cumpere cu firimituri ca pe asistații sociali. Nu vom ceda”, a spus Ion Dobre, mai devreme, de la megafon în fața Prefecturii (CLICK pe imaginea de mai jos pentru detalii).

loading...

13 comentarii la „„Mincinosule! Mi-e rușine că am fost coleg cu tine!”

 • unde nu este caracter….nu poate fi nici rusine…

  Răspunde
 • Rușine și Ciolacilor, și mediatorilor evazioniști greviști!

  Răspunde
 • Coleg unde?ca ciolacu nu a lucrat nicăieri. Ramane doar sa fi fost coleg de școală.

  Răspunde
 • Incet,incet,PSD-ul va „muri” si la Buzau.Nu este Buzaul un oras numai de indobitociti si pomanagii electorali,asa cum cred unii ca Ciolacu,Toma,ETC. Orasul este al nostru,al oamenilor cinstiti,onesti,corecti,nu al puslamalelor si nelegiuitilor politici.Iar „oamenii simplii” .acea masa de manevra cum o considerati voi, cei din PSD,PNL,…… realizeaza din ce in ce mai clar, ca……ASA NU SE MAI POATE! Romanii au inceput sa inteleaga faptul ca daca nu o sa „ii terminam noi pe ei,ne vor termina ei pe noi”.Asa ca…”decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa”!

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, nu oferta guvernului i-a iritat pe profesori și pe oamenii inteligenți în general, ci aceste personaje care se află în fruntea țării și a căror unică caracteristică este „a bate câmpii” despre tot și despre toate, trecutul lor fiind unul dintre cele mai gri posibile! Spune-mi, ce a produs Marcel Ciolacu pentru această țară și de unde a plecat el? Îți spun eu! Nimic! Apoi, pierdut vremea în zona centrală, ulterior chelnerul lui Omar Hayssam! Iar profesorii și nu numai știu asta ! Aici este răspunsul!

  Răspunde
 • Coleg cu Ciolacu?! Unde?! La grădiniță, la școala generală sau la liceu? Sau poate au fost colegi la un serviciu cu epoleți… Deși, lumea spune că Ciolacu încă lucrează acolo.
  Când vezi cine sunt cei care ne decid destinele îți vine să pleci peste mări și țări.

  Răspunde
 • Rotativa guvernamentală se va realiza după ce se rezolvă greva profesorilor, a atras atenția președintele Klaus Iohannis. Cu alte cuvinte, Nicolae Ciucă ar urma să nu demisioneze vineri, iar rotativa se amână.

  Cui îi va fi rușine acum până la capăt!

  Răspunde
 • Parcă niciodată din 89 încoace nu a fost o asemenea ” clasă politică ” lipsită de cele mai elementare lucruri : aplecare către țară și poporul ăsta , cultură generală, cultură politică, bun simț primit de la părinți, exigență, cultivarea elitelor adevărate, simțul înțelegerii față de oamenii necăjiți, apărarea țării și a patrimoniului acesteia ! Românii nu mai au încredere în nimeni, nici chiar ei între ei – lucru grav care subminează nația – nici în instituțiile statului , corupția a devenit endemică și tineretul ( slab educat în majoritatea lui ) neavând modele de urmat o taie pe calea străinătății și a înstrăinării… Recentele revendicări salariale ( majoritar justificate ) ar putea fi rezolvate într-o singură zi dacă actuala clasă politică ar renunța la privilegiile de partid și de persoană și astfel și dascălii ar fi obligați să muncească mai mult . Mi-e teamă că vor urma și alte categorii de nemulțumiți din care e greu să deslușești grâul de neghină – iar viitoarele alegeri din 2024 vor deschide cale liberă formațiunilor extremiste ce vor defila sub semnul patriotismului de ocazie !

  Răspunde
 • Daca un profesor se exprima asa …. inseamna ca are o problema de educatie!

  Adevarul este undeva la mijloc. Au pe undeva si profesorii dreptatea lor. Insa sa nu uitam ca 2 ani s-a facut scoala „o Laie ” .
  Sint parinte de elev de Gimnaziu si prima jumatate de an de zupa intrarea in carantina s-au facut ore on line doar la matematica ( dupa vre-o doua saptamini de „nimic „ca nu erau puse la punct detaliile tehnice, la limba Romana dupa vre-o luna s-a intrat on-line si si-a mai facut datoria profesoara de Engleza ….. Din 18 martie si pina la sf anului scolar …. Ceilalti profesori au „chiulit ” . Atunci nu am auzit sa protesteze ca iau banii degeaba!
  Urmatorul an scolar , din nou scoala ” o Laie… ” . Insa au inceput sa intre cit de cit si ceilalti profesori la ore …. mai pe sarite asa …. Sportul in sufragerie , facut genuflexiuni si miscari in fata camerei video de vre-o citeva ori si cam atit ! Idem la peste jumatate din materii ….
  Inca o data , O MARE NOTA DE 10 profesoarei de matematica , care vazind ca este cam singura pe on-line si ca au copii timp liber in exces , a lucrat cu ei si suplimentar , in afara timpului alocat ! Este SINGURA !

  Ma rog …. matematica , fizica , chimia , facute la Tv …. nu stiu ce , daca si cit au inteles copiii. Este greu sa-i faci sa inteleaga in clasa unde-i are profesorul sub ochi , dara in on-line , unde inchideau microfoanele si faceau conversatie pe grupul lor de whatsapp ….

  Ce vreau sa punctez, este ca unii profesori , timp de aproape 2 ani au cam luat banii degeaba …. si nu au protestat!

  DA , sa se dea premieri in functie de performante!
  NU, nu sint de acord sa se plateasca toti profesotrii otova indiferent de rezultatele obtinute de elevi!

  Răspunde
 • Din pacate,trebuie sa dam totusi „Cezarului ce este al Cezarului”: scoala romaneasca de prin 1990 incoace,produce prosti facuti gramada sau altfel spus ….”multimi de prosti cu diplome”.Si,o mare parte din vina o au si profesorii,care au uitat ca pe vremuri functiona si corijentia si repetentia. Ba colac peste pupaza,au mai aparut peste noapte si „liceele tehnologice” in locul scolilor profesionale si „facultatile particulare” ca ciupercile dupa ploaie,de s-a umplut societatea de nulitati si imbecili cu diplome si doctorate, cu niste „hartii” numite pompos diplome,numai bune de sters la cur.Oricum,trebuie recunoscut ca si calitatea invatamantului a ajuns dupa 30 de ani de „progres si prosperitate” in fundul aceluiasi hau in care a juns intreaga societate romaneasca. Invatamantul romanesc este si el doar o CALAMITATE sociala,alaturi de politic,justitie,sanatate,cercetare,industrie,agricultura ,………Trista tara.nemernica societate si imbecilitate fara limite.

  Răspunde
 • Un comentariu trist dar pertinent al cititorului ” Viespea buzoiană ” ! Intr-adevăr, una din cele mai nocive lucruri postdecembriste este invazia de ” diplome ” universitare obținute pe grile contracost … Așa au apărut mii de salariați la stat care și-au rotunjit din condei retribuțiile , diminuînd drastic bugetul țării, fără a performa cu o plusvaloare la locul de muncă… Sub nici o formă nu țin partea celor din învățământ ( dascăli se numeau în alte timpuri , când impuneau respect și prestanță ! ) însă a mai apărut o anomalie : teroarea pe care o impun mulți PARINTI asupra corpului didactic , obligând prin dorințe aberante ca sistemul de învățământ să fluctueze de la an la an , ei dictând primii și nu profesorii sau educatorii … Deh, legea banului dictează!…

  Răspunde
 • Dl Ciolacu nu poate fi momentan investit premier deoarece urmeaza o perioada grea pentru dansul , are de dat „BAC-ul”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.