Ministrul buzoian al culturii, activitate intensă

„Astăzi a fost o zi densă, cu întâlniri și evenimente speciale. Menționez aici doar trei dintre acestea”, a anunțat Lucian Romașcanu, ministrul buzoian al Culturii.

– „întâlnirea cu ES Dl. Hiroshi UEDA, Ambasadorul Japoniei la București. 100 de ani de relații diplomatice România – Japonia a fost doar pretextul unei discuții plăcute dar și concrete despre trecutul, prezentul și viitorul relațiilor culturale dintre țările noastre”

– evenimentul de sărbătorire a 65 de ani UNESCO, organizat la Parlament de Comisia Comuna UNESCO a celor două camere. Felicitări președintelui comisiei, deputat Mihai Weber! A fost o plăcere întâlnirea cu ES Simona Miculescu, Ambasadoarea Romaniei la UNESCO, cu alți distinși reprezentanți ai lumii culturale.- lansarea expoziției „Build Environment

– an Alternative Guide to Japan”, o expoziție cât toată Japonia, cu exemple de îmbinare fericită a activității omului cu natura. Am avut placerea reîntâlnirii cu ES Dl. Hiroshi UEDA, Ambasadorul Japoniei la București, cu Directorul Bibliotecii Naționale, Dl. Adrian Cioroianu, cu membri ai corpului diplomatic.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.