MINIVACANȚĂ. Veste excelentă pentru elevi și profesori

UPDATE. Monica Anisie a anunțat suspendarea cursurilor din școli, licee și grădinițe vineri, 25 septembrie, luni 28 septembrie și marți, 29 septembrie.

“Chiar dacă se închid și se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfășurării alegerilor”, a spus Anisie la Pro Tv.

Știrea inițială

Minivacanță de șase zile. Adică joia și vinerea viitoare, sâmbătă și duminică, dar și luni și marți.

Decizia a fost luată deocamdată de Prefectura București pentru școlile din Capitală, dar e de așteptat să se viralizeze în orele viitoare la nivelul întregii țări.

Suspendarea cursurilor e generată de alegerile locale (pregătirea sălilor și apoi strângerea calabalâcului) și de epidemia de coronavirus.

„Ținând cont de situația specială în care se desfășoară alegerile locale din anul 2020, cât și prevederile din Legea nr. 55/2020 privind măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 24.09.2020, 25.09.2020, 26.09.2020 respectiv, 28.09.2020, 29.09.2020, pentru unitățile de învățământ din Municipiului București ce găzduiesc secții de votare” – comunicat Prefectura București

Cum mai toate școlile și liceele găzduiesc secții de votare, nu se va învăța mai pe nicăieri.

loading...

2 comentarii la „MINIVACANȚĂ. Veste excelentă pentru elevi și profesori

  • Puțin probabil, poate doar ziua de luni să fie liberă. Bucureștiul are cele mai multe cazuri pe zi din țară, de aici măsurile astea pe patru zile.

  • Stati asa ca vine el Tov Leo cu un comentariu marca “Vadim Tudor”…
    Asa e tov Leo, Iohannis e de vina….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.