Minoră de 15 ani și femeie de 52 de ani, la spital

Cele două, de loc din Mihăilești (jud. Buzău) se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism oprit pe acostamentul consolidat, tratat de mulți șoferi ca prima bandă.

Pe conștiință ar trebui să le aibă șoferul autoturismului, un tânăr de 25 de ani tot din Mihăilești. Nu se știe de ce, dar acesta a oprit inconștient pe carosabil, în loc să mai meargă câteva zeci/sute de metri în căutarea unui refugiu.

În acest timp, autoturismul a fost izbit puternic din spate de o autocisternă. Șoferului autotrenului – un buzoian de 40 de ani – i-a fost distrasă o clipă atenția, suficient cât să se producă impactul.

Cele două pasagere se află acum la UPU Buzău, șoferul autotrenului s-a ales cu dosar penal și alte belele, iar cel al autoturismului sperăm că s-a ales cu învățătura de minte.

Nu se oprește pe E85, iar dacă mașina chiar nu mai merge se montează triunghiuri reflectorizante!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Minoră de 15 ani și femeie de 52 de ani, la spital

  • Asta e unul Irimia mugurel din Cioranca …care duce fete la produs in afara…

  • Trebuie sa fii extrem de prost sa crezi ca acostamentul e banda de circulație. Acostamentul e acostament. Dacă vreți autostrada cereți autostrada nu visati cai verzi pe pereți. De aia mor atâția și sunt accidentați atâția ca sunt jegoși care au impresia ca E85 e drum bun și merg ca pe autostradă. Plus ca, bazandu-se pe astia, politicienii, în mod criminal nu construiesc nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.