MINUNE! Pe str. Transilvaniei se circulă acum pe 4 benzi!

Bravo, Poliției Locale Buzău.

Pe str. Transilvaniei se circulă acum pe benzi până la fabrica de bere:

Poliția Locală a reușit să elibereze prima bandă de mașinile parcate, astfel că autobuzele pot circula și ele pe prima bandă și lua călătorii din stație:

O bilă albă primește și Primăria Buzău. Dintr-o stradă „praf” cu un an-doi în urmă, o rușine pentru oraș, Transilvaniei arată acum neașteptat de bine.

Anul viitor mai urmează trei plusuri pentru Str. Transilvaniei:

1) Cabluri îngropate

2) Trotuare reabilitate de la fabrica de bere până la ieșirea spre Vernești

3) Pe terenul eliberat de la fosta Chimica se va construi LIDL 4 Buzău

Citește și:

loading...

8 comentarii la „MINUNE! Pe str. Transilvaniei se circulă acum pe 4 benzi!

 • Felicitări Primăria Buzău!Așa da!

 • E bine dar nu perfect. TOMA va fi primar toata viața daca scoate masinile parcate de pe trotuare si le va face doar ptr biciclete si pietoni. Si eu am masina si recunosc ca parchez pe trotuar si pe unde apuc(a nu se confunda cu parcatul pe prima banda pe avarii:)) Dc parchez asa? Ptr ca se poate si pentru ca nimemi nu ma sancționează. Motiv pentru care intervine lenea de a parca la 100 de m mai incolo! Cand nu se va mai putea si parcatul aiurea se va sanctiona cu amenda..sa vedeți ce toți cei care parcam acum aiurea vom parca corect.
  Bravo!

 • Bravo? Voi ați văzut unde este trecerea d wpietoni situata când faci stânga din Transilvaniei spre micro 14? Când e aglomerat te lasă câte un șofer de pe a doua banda dar de pe prima banda, dacă ai pieton, ai șanse sa între în tine. Puse trecerile pt pietoni de’an *****. Și tot noi șoferii suntem vinovați pt accidente în caz de ceva acolo. Ala care face asa proiecte pt intersecțiiera probabil beat.

 • Daca s-au montat separatoarele acei oameni in varsta cu bicicletele lor ruginite care merg in pas de melc pe unde vor mai circula sau chiar toti biciclisti?
  Au zis ca nu este spatiu pentru pistele de biciclete dar acum un biciclist care merge pe sosea pe langa trotuar poate fi acrosat usor de autobus sau autoturisme.
  Ignoranta totala!

 • Aia cu trotuar facut langa autotranzit,e o tampenie,facuta din prostie!

 • Eliberați prima banda dupa Transilvaniei începând de la pod spre vernesti, mașinile parcate sa fie băgate în curte iar stația de taxiuri în fața scoli este foarte aiurea nare ce cauta acolo , iar sub podul de la bere trebuie amenajat nici spațiu verde nu exista pe scuarul de sub pod zici cai în jungla acolo , chiar nu vede primarul ce devastarea este acolo

 • Big Boss, daca o elibereaza, o fac pentru autobuzele care merg goale din 30 in 30 minute, nu pentru tine. O sa mai lase masinile o perioada, apoi nu o sa te poti folosi de banda aia nici macar cat inainte, pe portiunile libere. O sa ajunga lumea sa se duca la Satuc sau chiar Candesti pe varianta Sapoca, atat de grav o sa fie. Stiu ca pare halucinanta ideea, dar atat de grav va fi. Acel traseu a fost distrus de incompetenta si bataie de joc fata de cetateni. Si nu doar cu banda de autobuz, si cu lipsa unui refugiu suficient la bariera la Vernesti, si cu rondul care blocheaza circulatia la Metro. Toate au fost facute in dispret fata de cetatean. Cei care stateau in Vernesti, Candesti si Satuc radeau inainte de aglomeratia celor care merg spre Maracineni si Sapoca, dar vor ajunge sa foloseasca traseul prin Sapoca, ceva ce nu si-au imaginat in viata lor.

 • Și pietonii circula pe banda pentru autobuze deoarece trotuarele sunt pline de rable

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.