Minune. Pentru prima dată buzoienii acceptă asta

Știrea că ieri la UPU Buzău a născut o fată de 13-14 ani a stârnit multe comentarii pe facebook-ul buzoian.

Surpriza zilei e că marea majoritate a comentariilor susțin necesitatea/utilitatea introducerii educației sexuale în școli.

Până acum propunerea era refuzată (adesea violent) pe motiv că aceste ore de educație sexuală ar face mai mult rău decât bine – pe ideea că „elevii vor fi învățați de la vârste fragede (cum) să facă sex!”.

Comentariile de pe facebook și numărul lor nu reprezintă, evident, un argument infailibil, dar poate fi un indiciu important

Temerea unora dintre buzoienii care au comentat ieri și azi e că – și dacă aceste ore de educație sexuală se vor ține – cazuri de mămici minore tot se vor mai întâmpla. Acestora li s-a replicat, „da, se vor mai întâmpla, dar într-un număr (din ce în ce) mai mic”.

Au existat și câteva schimburi de replici, unii susținând că aceste cazuri de mame minore sunt mai dese la rromi, alții, dimpotrivă, că trendul s-a inversat și că acum românii au preluat întâietatea.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Minune. Pentru prima dată buzoienii acceptă asta

 • Adevăratul scop al educației sexuale în școli este altul: promovarea/acceptul relațiilor homosexuale.

  Răspunde
 • Problema nu este educatia sexuala in sine, ci lucrurile ce se pot ascunde sau aparea pe parcurs sub acest pretext. Adica propaganda lgbqt, ridicarea trans-sexualilor in slavi. In unele tari s-a ajuns asa departe incat au obligat baietii sa vina la scoala in fusta, ca sa inteleaga cum se simte un trans sau un gay. O sa ziceti ca e exagerat, ca nu ar putea fi asa ceva la noi niciodata. Asa ziceau si aia, dar omul se obisnuieste cu orice, e ca la faza cu fiertul treptat al broastei fara ca ea sa isi dea seama. Doar foarte putinii oameni care mai raman lucizi isi dau seama de situatie.

  Răspunde
 • In completare la primul meu comentariul. Eu sunt unul dintre homosexuali.

  Răspunde
 • Sa fii sanatos !
  Atata vreme cat nu ma deranjezi si nu esti trivial in public, poti sa faci ce vrei cu viata ta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.