Mirare pentru un șofer din Buzău

„Minune! Am făcut doar două minute de la Clubul Polițiștilor până la fabrica de bere!”

Cuvintele de mai sus îi aparțin unui șofer din Buzău și au fost postate pe grupul Info Trafic.

Două ar fi motivele pentru care – din această toamnă – se circulă bine pe str. Transilvaniei.

1) Strada Transilvaniei a fost asfaltă (după zeci de ani de așteptare)
2) S-a interzis oprirea la orele de vârf în zona depozitelor angro

Dar cum în România „minunile” țin puțin, se pune întrebarea cât va mai dura până când traficul de pe Transilvaniei se va „strica” din nou ?

De anul viitor, banda 1 va fi dedicată autobuzelor și mașinilor de intervenție (plus, probabil, taxiuri și autovehicule cu minimum patru-cinci ocupanți), iar doar banda doi (de lângă ax) va rămâne pentru autovehiculele „civililor”.

Rămâne de văzut, așadar, cum se va circula pe Transilvaniei din vara anului viitor. Până atunci, să ne bucurăm de „minune”.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Mirare pentru un șofer din Buzău

 • Și bicicliștii pe unde pot și ei.

 • Ce minune, ca se circula ca la raliu. Ar trebuie sa fie amplasate indicatoare cu limita de viteza.

 • ,,,ne e drag de cei din afara că merg cu bicicleta ?
  dacă nu, vă rog cat mai multe locuințe, să fie înghesuială (e loc și la călărețul din nord), desființați din parcări, măriți amenzile (scuze, actualizate cu inflația) supermarket-uri peste tot (să nu cumva sa le scoateți in afara municipiului, am teren langa AUTOROLA și nu vreau sa mi streseze culturile, cumpărătorii) pt că la o asemenea gândire mulți dintre Buzoieni pot fi primari, ,,,!
  Să aveți o zi bună

 • Asa este. Inainte faceai 20 de minute pe transilvaniei. Acum faci maxiim 3-4 minute la ora de varf. Felicitari primariei

 • Da, felicitari pana se inchide o banda, apoi va fi mai rau ca inainte, cand era strada cu gropi…

 • 2 minute cu loganul poate!cei cu bmw nu fac nici un minut!Aloo,primăria,Urbis,politia puneți limitatoare ca e liceul,sunt blocuri,biciclisti,case se conduce ca pe pista de avion…asigurați cetățeanului protecție și liniște nu numai sa luați si sa creșteți

 • Asta si pentru ca multa lume inca evita str Transilvaniei tocmai cu gandul sa nu dea nas in nas cu santierul. Si in conditiile in care se circula acum pe doua benzi.
  Dupa ce se va termina santierul va incepe lumea sa nu mai evite zona si mai ales se va limita traficul la circulatia pe o banda. Atunci sa vezi dezastru, cu atat mai mult cu cat linia continua s-a anuntat ca va fi anulata, asta inseamna ca daca cineva vrea sa faca stanga toci cei din spatele lor vor trebui sa opreasca pana cand va putea acela sa faca stanga, nu vor mai putea ocoli pe dreapta, ca vor fi amplasati la panda politistii sa ii talhareasca in drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.