Mircea Costache e de partea lui Dragnea: „E baron, e corupt, dar ține cu țara. Cu Grindeanu, miza e ca România să rămână colonie”

Profesorul buzoian Mircea Costache, fost deputat PRM în două legislaturi, și-a exprimat părerea despre actuala criză politică din România. Iată concluziile acestuia:

„Dragnea e baron, e corupt, e bogat, e șulfă, dar deocamdată e mai matur și are două avantaje. Unu: susține singurul program politic de dezvoltare a României din ultimii 27 de ani. Doi: a fost condamnat politic pentru că a chemat lumea la vot împotriva lui Băsescu. Prin urmare, trece moțiunea, cade Grindeanu, vine Olguța, cea crescută la școala naționalismului luminat, ca deputat PRM în două legislaturi(2000-2008). Veți vedea că are cojones mai grele decât Grindeanu, fâțângăul lacrimogeno-securist. Să te ferească Dumnezeu de obrăznicia timidului. Instabilul ăsta psihic, își poate șterge o lacrimă cu mânerul pistolului, crezându-se eroul fără de care se prăbușește Caransebeșul sau România, că la el e totuna!”.

„Grindeanu e un puști manevrat de Sistemul Mafiot”

„La alegerile din 2016 poporul a readus alternativa mai apropiată lui ca program economic și măsuri sociale. Hop, nu-i convine Sistemului Mafiot, încep protestele, hâțânările. Atrag de partea lor, cu greu într-adevăr, cu ajutorul justiției, ponți, grindeni, jieni, chirici, sperând să deturneze din nou votul popular. Toate astea ca să stopeze Programul cu multe elemente de-a dreptul revoluționare, care poate scoate țara de pe panta decăderii. Că place sau nu, PSD este singurul partid cu bază de masă. Necazul lui și șansa adversarilor este lipsa democrației interne reale care viciază ierarhia valorilor și aduce în conducerea partidului, în guvern și în parlament, inculți, sforari, escroci și lichele.

Puștismele lui Grindeanu, cel promovat ca o mare lumină, arată deficiența gravă a selectării resurselor umane în partidul cu cel mai mare bazin electoral care a îndepărtat din rândurile sale de-a lungul tipului multe caractere și competențe autentice. Fiecare ajuns șef aduce lângă el oameni mai slabi decât el ca să-și securizeze poziția! „Tiama”, cum zice Grindeanu, de a-și pierde funcția care îi dă putere și privilegii, în favoarea unuia mai competent, îl face pe orice lider PSD reticent la promovarea valorilor umane reale”.

„Miza e ca România să rămână o colonie”

„Diferența constă în Programul revoluționar de relansare a țării. Alții nu au avut nici un program. Sistemul mafiot dirijează toate acțiunile de blocare a acestui program și a se reveni la diminuări de salarii și pensii, la măsurile „de austeritate” atât de dragi devalizatorilor României, ca în vremea lui Boc. Banii și resursele trebuie să meargă la „deștepții lumii”, nu la proști. Petrolul și gazele, distribuția de energie, metalele prețioase, pădurile, terenurile, trebuie să rămână gratis ale străinilor. Multinaționalele să nu plătească impozite în România. Aceasta e miza. România nu are voie să se dezvolte, românii nu au dreptul la venituri bune. Poporul, care s-a mai deșteptat, cât de cât, votează una, iar Sistemul Politico-Mafiot îi deturnează votul și aplică alta. Poporul îi votează pe unii, care s-au mai săturat, și-au făcut plinul și ar vrea să mai facă ceva-ceva și pentru gloata dezmoșteniților sorții. Mafia cu procurorii ei îi împrăștie și înscăunează oamenii ei. Așa a fost în 2012. A ales mulțimea USL și în scurt timp s-a trezit pe cap cu guvernul Cioloș, neales de nimeni, adus pe ușa din dos, să aplice planul mafiei trans – naționale, să lase banii europeni, acolo la Bruxelles, să nu miște nimic în țară, să nu crească salariile, să dea altora ce mai era nedat, să cumpere corvete de la olandezi, șamd.”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Mircea Costache e de partea lui Dragnea: „E baron, e corupt, dar ține cu țara. Cu Grindeanu, miza e ca România să rămână colonie”

  • Anonimul acefal nu are puncte de vedere pe care să și le argumenteze. Are doar o glandă care secretă venin și imbecilitatea de a pretinde oamenilor să se numească așa cum ar vrea el! Acest Nima-n drum (Nimeni-în-Drum), cum i-ar zice ardeleanul, vrea să schimbe, probabil și numele străvechi al satului Mucești din comuna Buda, fostul județ Râmnicu-Sărat. Hai sictir, lepădătură!

  • PSD-ul trebuie spart de alegători la vot, nu de procurori. Așa cum trebuie ocolite toate partidele infracționale PMP, PNL, USR, UDMR, până când poporul va fi lăsat să-și aleagă o forță națională ca la polonezi, greci, unguri. Poliția politică pe față jignește bunul simț al cetățeanului. Procurorii dorm în bocanci, mănâncă lefuri de sute de milioane pe lună și sunt asmuțiți numai când sunt alegeri ori vreun vot important în parlament și îi cheamă pe unii ca să-i ajute pe ăilalți, pe oamenii Sistemului din umbră.. Ăsta e rolul DNA? Ce escroci! Cică să mai aștepți dreptatea de la politrucii ăștia. Și câți orbeți se uită în fundul lor plin de trucuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.