Mircea Diaconu le dă azi întâlnire buzoienilor

Îndrăgitul actor, susținut de Pro România și ALDE pentru a deveni președintele României, va ajunge azi pentru câteva ore la Buzău.

Profitând de vremea bună, Mircea Diaconu le dă întâlnire buzoienilor în Parcul de la Sfinții Îngeri la ora 12.00.

Acolo va dialoga cu oamenii, va da autografe și va răspunde la întrebările electoratului și ale presei.

La finalul manifestării din parc, Diaconu va merge la o televiziune locală.

Lupta pentru accederea în turul doi e acerbă, între Mircea Diaconu, Viorica Dăncilă și Dan Barna. Unii analiști îl creditează pe Diaconu cu cele mai mari șanse după ce Viorica Dăncilă a fost înlocuită ieri din funcția de prim ministru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Mircea Diaconu le dă azi întâlnire buzoienilor

 • După marea „victorie” a forțelor antinaționale împotriva poporului român e timpul ca românii lucizi, ne mancurtizați și ne corciți, să dea țării, în sfârșit, un președinte român: Diaconu, Dăncilă, Peia. În lupta cu Ponta, în 2014, Johannis i-a convins pe mulți români să nu dea toată puterea social-democraților că nu e bine pentru democrație și ne-a fericit cu 5 ani de președinție vilegiaturistă la cârma statului subteran anticonstituțional. Acum îl are la guvern pe Orban(vai de capul liderilor cancelariilor străine care nu vor mai ști când e vorba de Viktor și când de Ludovik, deși diferența dintre ei este colosală. Din nefericire în favoarea primului întrucât Viktor se dovedeșe a fi o adevărată personalitate în timp ce Ludovik este o mare personulitate!)

  Răspunde
 • pt.’Pixelul tricolor’ -Esti ‘dus cu capul’ sau doar indobitocit de comunism si bolsevism?Daca ati ajuns in halul asta de depersonalizare si indobitocire (mancurizare) PSD-ista,chiar nu mai puteti fi ‘tratati’ decat in spitalele de psihiatrie de la Sapoca,Socola,Spitalul9,etc.

  Răspunde
 • Erata : se va citi mancurtizare in loc de mancurizare.Eroare!

  Răspunde
 • Pentru Psihopatul de serviciu: Acela care se arată dispus să mai pupe în cursul încă unui mandat de 5 ani turistul cu program de lăuză proprietar a 6 case „din meditații” pe care nu îl votează nici proprii părinți trăitori în Wurzburg fiindcă au renunțat la cetățenia română din 1992 e bine cu căpuțul?!

  Răspunde
 • Pentru psihopatul de serviciu: Cel dispus să mai pupe în cursul unui alt mandat de 5 ani același turist cu program de lăuză pe care nu îl votează nici proprii părinți întrucât au renunțat la cetățenia română din 1992 e bine că căpuțul?!

  Răspunde
 • Da, Diaconu și Dăncilă în turul II pentru însănătoșirea climatului social și revenirea la normalitate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.