Misiune pe apă! Imagini spectaculoase ale militarilor buzoieni din Divizia 2 Getica. Foto și video

Cercetașii Diviziei 2 Infanterie ”Getica”- asalt în Babadag.Imagine: Iulian Cadulencu#Divizia2 #Forter #CTVF

Posted by Centrul de Televiziune şi Film al MApN on 21 Iunie 2017

Timp de două săptămâni, cercetaşii Diviziei 2 Infanterie „Getica” s-au reunit în Centrul de instruire de la Babadag pentru desfăşurarea „Taberei de instruire la cursurile de apă”, în raionul Jurilovca, Babadag, Enisala şi în raioane în vecinătatea Deltei Dunării.

Relieful variat, posibilităţile de instruire la cursuri de apă şi zonele dificile împădurite reprezintă cadrul ideal pentru instruirea cercetaşilor.
Cei peste 600 de militari, folosind peste 100 de mijloace tehnice, din toate unităţile subordonate diviziei s-au instruit bazându-se pe multitudinea de specialităţi militare prezente în tabără.


„Am verificat modul de instruire a structurii ISR din cadrul marii unităţii.  Apreciez efortul depus de participanţi şi totodată cum au reuşit realizarea coeziunii pentru luptă a elementului de culegere de informaţii, pentru obţinerea succesului în acţiunile de cercetare şi valorificarea în condiţii de competiţie a calităţilor” – Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Gheorghe Vişan


„Anul acesta am organizat o nouă activitate în care am integrat toate structurile ISR (Informaţii Supraveghere Recunoaşteri) din cadrul Diviziei 2 Infanterie “Getica. Urmărim realizarea coeziunii structurilor ISR ale diviziei având în vedere că au misiuni, dotare şi experienţă diferite. Ne dorim ca militarii participanţi la activitate, prin platformele pe care le-am organizat, să cunoască tehnica şi echipamentele esenţiale care sunt în dotarea altor structuri. De asemenea ne-am dorit ca structurile care desfăşoară acţiuni în alte medii să cunoască modul de acţiune la cursurile mari de apă, zona în care ne desfăşurăm tabăra oferind aceste condiţii, care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele de instruire pe care ni le-am propus” – Şeful G 2 Informaţii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, colonelul Vasile Cerbu

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.