Fac prăpăd prin grădinile cu legume din marginea cart. Dorobanți din Buzău

Se cere ajutorul jandarmilor și al vânătorilor sportivi.

Trei porci mistreț fac prăpăd prin grădinile de legume și zarzavat din capătul cartierului Dorobanți.

Cei trei mistreți s-au învățat să treacă râul Buzău dinspre Vadu Pașii și acționează în perimetrul dintre cartierul Dorobanți, Centura de Est și digul Buzăului.

„Vă aduc la cunoștință problema porcilor mistreți din spatele fostei fabrici de „in și cânepă” mai exact la grădinile „din lunci” unde se poate ajunge prin capătul străzii Viilor. Prin grădinile de legume umblă de câteva luni trei porci mistreți care, pe unde trec distrug legumele agricultorilor. Sunt agricultori a căror singură sursa de venit este asta.

Dacă acești porci vor ataca și oameni o să fie un dezastru. Noaptea sunt și paznici pe camp care păzesc grădinile și ar putea fi atacați de acești porci. De curând, unui agricultor i-au ieșit în cale la o distanta mai mică de cinci metri. O să se ajungă la Buzău problema porcilor mistreți cum este la Brașov cea cu urșii. Vă rog, dacă puteți să mediatizați pentru a se lua măsuri. Vă mulțumesc”, e mesajul legumicultorilor.

Vom reveni cu opinia autorităților legată de această problemă nou-apărută în oraș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.