„Corleone”, faultat azi de Ciolacu

Decizie de bun-simț luată de Marcel Ciolacu.

Șeful PSD a anunțat că a dat dispoziție ca personajul sulfuros numit Mitică Dragomir să fie tăiat de pe lista consilierilor PSD de la Primăria Capitalei.

Mitică Dragomir are o condamnare – pe fond – la 4 ani de închisoare cu executare, dar pe lângă asta are renumele de fost securist și de escroc. Microbiștii – cu ceva mai multă minte – îl alintă „Mitică Pușcărie”, „Corleone” și „Groparul fotbalului românesc”.

Ciolacu: „E inoportună prezența lui”

Ciolacu: „Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca şi consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aş dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali”, a afirmat Ciolacu, la sediul PSD, la finalul unei şedinţe cu organizaţia Bucureşti a partidului.

De pe lista consilierilor municipali PSD la București s-au mai retras (sau au fost retrași) Petre Romani, Cornel Dinu și Daniel Pancu. Se pare că va urma și Anghel Iordănescu.

loading...

6 comentarii la „„Corleone”, faultat azi de Ciolacu

  • Decizie de bun – simț era aceea ca un astfel de personaj să nu apară în veci pe listele de consilieri! Aşa cum decizie de bun simț era aceea ca un blatist dovedit al Buzăului – Ion Viorel, să nu aibă acces în administrarea acestui oraş! Însă din câte ne amintim, PSD – ul domnului Ciolacu l-a uns viceprimarul dl-ui Toma ( fără ca ultimul să ia vreo pozitie)! Chiar nu v-ați convins până acum că “nu mai puteți prosti poporul cu televizorul ?” Sau măcar că vizitatorii acestui site au o inteligența peste medie?

  • Într-o țară normala, acestă nulitate nici nu apuca să intre pe vreo listă, dar cum locuim în România, cu legi făcute de infractori semianalfabeți, aceste fapte sunt simple banalități,fac parte din normalitate. Strigător la cer este că li se permite să candideze și sunt destui tembeli, care-i si votează.

  • ciolacu când se retrage?

  • ciolacu marele curajos putea sa deschida gura cand a prezentat firea lista. Asa …

  • @Anonim, Ciolacu nu se va retrage (de bună voie), ci va fi RETRAS ! Adică i se va găsi şi lui un naş, cât de curând, care să-l azvârle de la şefia PSD… Probabil chiar acum i se şi ,,coace” asta (mai ai răbdare puţin şi ai să vezi)… Nu uita că ăştia din PSD se mănâncă între ei mai ceva ca mafioţii din Cosa Nostra ! Doar INTERESE, INTRIGI şi TRĂDĂRI, astea vezi la ei.

  • domnule ciolacu cand a fost trecut pe lista nu l-ati vazut ? va rog sa-mi explicati daca atunci va placut acum de ce nu va mai place ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.