Miza scandalului. Salariul de 5.000€/lună

Antrenorul buzoian a fost oprit de bodyguarzi să intre la antrenamentul lui FC Brașov de azi (vezi VIDEO mai jos).

Miza scandalului sunt banii. Mai exact salariul de 5 mii de euro pe lună al antrenorului buzoian.

Ilie Stan are contract până în vara anului viitor, iar conducerea FC Brașov vrea să-l dea afară, dar fără a-i plăti salariul.

”Eu vin la serviciu! Ce, am furat ceva? Acest proiect este făcut pe munca mea și a colegilor mei! Cine e domnul Mărginean? Aici decide primarul! Este incredibil ce se întâmplă! Să-ți bați joc de un om care a muncit aici două luni de zile cu băieții ăștia, unde am fost și doctor și maseur și bucătar și să vii acum și să mă dai afară! Unde suntem? E un proiect pe 3 ani de zile! Este inadmisibil așa ceva, suntem în România, o țară civilizată! Cum este posibil să fii demis prin e-mail? Unde suntem? Să-ți bați joc în asemenea hal!” , a spus Ilie Stan, care și-a făcut cruce în mai multe rânduri.

Ioan Mărginean, președintele stegarilor, a anunțat ieri într-o conferință de presă rezilierea contractului antrenorului.

Mărginean l-a demis pe Ilie Stan după 2 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri

Ilie Stan va da clubul în judecată pentru a-și încasa în continuare salariul și avea nevoie de înregistrarea evenimentului de azi pentru a-i demonstra judecătorului că a fost împiedicat să-și facă meseria.

În acest an, la finalul lunii mai, Ilie Stan a finalizat un contract de doi ani cu Gloria Buzău. Tehnicianul a dorit prelungirea, dar trioul din Crâng (CJ, Primărie + investitor privat) a preferat să meargă pe mâna lui Pustai.

La sfârșitul lunii august, Marius Șumudică a fost împiedicat de paznici să intre la antrenamentul CFR-ului. Mai apoi, Șumudică a primit 300.000 de euro pentru demiterea intempestivă
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.