Moarte groaznică. Vecini: „Se auzeau strigăte de ajutor!”

Moarte groaznică în această dimineață pentru o femeie de 57 de ani într-un bloc de pe str. Traian Vuia (lângă stadionul Gloria).

Vecină: „Doamne ferește! Se auzeau strigăte disperate de ajutor dinăuntru! Nu se putea interveni la etajul doi, din cauza fumului dens”.

O femeie de 88 de ani a fost scoasă din apartament, dar pentru cealaltă femeie, 57 de ani (cele două locuiau împreună), pompierii n-au mai putut face nimic.

ISU Buzău: „În interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex feminin decedată (carbonizata). Prima persoana evacuată a fost salvată de pompieri, este în viață, suferind arsuri de gradul II la nivelul feței și intoxicație cu fum.”

La această oră pompierii acționează pentru evacuarea în siguranță a locatarilor blocului (majoritatea dormeau)

UPU Buzău: „În urma incendiului produs pe Aleea Zorilor, la U.P.U-SMURD a fost transportată o femeie în vârstă de 88 de ani, care a suferit o arsura prin flacăra de gr. I-II A, la nivelul feței. La acest moment pacienta este stabilă hemodinamic si respirator, constienta, în curs de investigatii”.

Întâmplarea groaznică ne aduce aminte de cazul Valentinei Nica, tânăra de 21 de ani arsă de vie cu patru ani în urmă de niște golani în apartamentul de la ultimul etaj al blocului din fața CJ Buzău.

UPDATE, 08.41: Pompierii au anunțat lichidarea incendiului.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.