Modă nouă. Nu se mai fac drifturi ci „liniuțe”. Iată VIDEO


E un coșmar care se repetă noapte de noapte.

Pentru buzoienii care au ghinionul de a avea apartamente vizavi de parcarea Kaufland Nord.

Durează în jur de două ore și se petrece când locatarii se află încă în stare de veghe (vezi VIDEO de mai jos).

Scrâșnete de roți, motoare turate, claxoane și urlete diverse.

Ghinion, cum ar zice însuși președintele, pentru cei care merg dimineața la serviciu ori îngrijesc de câte un prunc care abia ațipise.

Clipul video cu comentariu live ne-au fost trimise pe adresa redacției de unul dintre ghinioniștii din blocul de vizavi.

Rugămintea domnului se îndreaptă către forțele de ordine și celelalte instituții ale statului (poliție locală și națională, jandarmerie, DSP, DSV etc.) pentru a aduce ordinea și liniștea în zona respectivă.

 

loading...

6 comentarii la „Modă nouă. Nu se mai fac drifturi ci „liniuțe”. Iată VIDEO

 • Dacă am avea poliție ca în vest, nu ar sta în boscheti si nu doar ca le ar da amenda ăstora dar le ar lua masina pe platforma.

 • Si pe spiru haret aceiasi poveste in fiecare noapte

 • Și …..cum au soluționat organele de ordine ,cele reclamate de locatarul din articol ??? Pentru că aici cazul mi se pare mult mai simplu .Să le dea amenzi de așa natură să nu-și mai poată procura benzină vreo 6 luni ,și să vedem .

 • Eu sunt pentru toata lumea. Sa le dea amenzi de sa le rupa norma, chiar daca unii au bani destui – sa le dea seara de seara pana se subtiaza. In acelasi timp, daca tot sunt destui care vor sa-si incerce bolizii, sa le faca dom’ premar un traseu de 500 m la marginea orasului, cu intrarea platita, gen 5 lei, si toata lumea e fericita, isi scoate si el banii, isi fac si ei damblaua, deranjeaza mai putini… Uite, pe varianta, in spatele Crangului ar da bine. Nu locuieste nimeni acolo. Eu le-as face un traseu si cu niste curbe si hopuri, sa fiu sigur ca-si strica masinile, ca trebuie sa traiasca si mecanicii auto. :)))))) Suntem copii cu totii, doar ne jucam in feluri diferite. :))))

 • Era 12 noaptea, cel care a filmat de ce nu dormea? Vă spun eu de ce: că pensionarii se trezesc la prânz și toată ziua tocesc băncile pe afară, te încurci de ei unde ai mai mare treabă.
  Când o să înțelegeți că nu este nimeni capabil de drifting în acest Buzău? Probabil și-au pus și băieții ăia 20 de cai pe mașină în plus și și-au făcut damblaua „să vadă cum le trage mașina”. Totul s-a terminat în 30 de secunde… Un infern, vă dați seama. Culmea, stau fix în micro 3, e o liniște mormântală seară de seară.

 • și-au făcut damblaua……adica au incalcat si ei legea!
  trebuie sa fim toleranti ca asa e neamu nostru romanesc daca se incalca putin legea nu e mare sucar.important e sa se simta omu bine si sa si testeze caii putere sa ii scoale pe ceilalti din somn!
  toti intepreteaza legea. toti fiecare cum ii convine lui!
  adica unu daca incalca legea mai putin nu e chiar vinovat si tre sa trecem si noi cu vederea!
  LEGEA! LEGEA ! LEGEA respectati o nu va mai vaicariti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.