Model de pesimism. „Nu se asfaltează, dom`le, fugi d-aci!”, zice un locatar de pe str. Viilor, cu muncitorii lângă el

Din economiile făcute la buget, Primăria Buzău are în plan în acest an să asfalteze ultimele 56 de ulițe din municipiu. În aceste zile, muncitorii Urbis Serv pregătesc terenul pentru asfaltarea a trei străzi, cu trotuarele aferente: Viilor și Rahovei din Dorobanți plus Aleea Plopilor din Simileasca. Momentan se pun bordurile.

„A dat Dumnezeu ca asfaltarea să ajungă și la noi. Am înțeles că va fi și o lucrare de calitate. Vă dați seama suntem foarte bucuroși” ne-a declarat domnul din imaginea de mai sus, locatar al străzii Viilor.

Reporterul buzoienii.ro a întâlnit însă și un riveran care sătul de promisiunile din anii trecuți nu crede nici acum, cu muncitorii lângă el, că strada sa va fi asfaltată: „Minciuni. N-o să asfalteze nimic. Stau și muncitorii ăștia p-aicea nițel, ca să se laude Toma, și apoi vor pleca. N-am nicio încredere în Toma”.

Într-un stadiu mai avansat se află strada Rahovei, care face legătura între strada Viilor și strada Dorobanți. După ce echipele direcționate pentru plombarea străzilor din oraș își vor fi terminat treaba se va trece la asfaltarea celor trei străzi, dar și a celor două parcari din cartierele Obor și Micro XIV.

Auraș Tereacă

 

 

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.