Modernizare în Piața Centrală din Buzău

Au mai rămas câteva zile până când va începe montarea panourilor mobile care vor îmbrăca Piața Centrală din Buzău.

Scheletul metalic a fost asamblat și vopsit pe toată întinderea pieței.

Panourile vor proteja comercianții și marfa lor de ger și de viscol. Primăvara, vara și toamna, panourile vor fi culisate astfel încât piața va rămâne una deschisă.

Soluția inginerească a venit de la Viorel Constantinescu, cel care a proiectat și acoperișul pieței. Lucrarea este plătită de SC Piețe, Târguri și Oboare.

Se va rezolva astfel o problemă reclamată de zeci de ani de comercianții din Piața Centrală – gerul și viscolul din timpul iernii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Modernizare în Piața Centrală din Buzău

 • o tiganie totala. Scrie la intrare termen finalizare 17.12.2019. Canci…..

  Răspunde
 • Pe banii cui se fac aceste modernizari?Ar trebui sa plateasca ,,ilustrul”arhitect V.Constantinescu!Domnia sa a gandit proiectul Pietei Centrale cu ceva ani in urma…Un arhitect adevarat nu exista in Buzau…Spor la cheltuit banii publici!Ceva,majorari de taxe si impozite,nimic la Buzau?

  Răspunde
 • Câți bani s-au sifonat când au fost făcute acoperișurile celor doua piețe, cea de mărfuri și cea de legume-fructe, cu firma Petrom Service a sindicalistului Liviu Luca, doar Boșco știe. La ce fundație au și la cât fier s-a folosit se poate construi lejer pe acoperișuri.
  Era vremea de aur a PSD-ului, cu Adrian Năstase la butoane…, când dintr-un leu se furau 90 de bani.

  Răspunde
 • Asteptam si cifre- cat a platit Primaria domnului Constantinescu si cat costa toata lucrarea. Asa ar fi o stire completa ( dar nu cred ca reporterul vrea asta, vrea doar sa laude stapanul…)

  Răspunde
 • Domnule Toma, aceasta este piata centrala pe care ați promis o in campania electorală ? Am crezut că sunteți un om de cuvânt dar m am înșelat, nu va mai votez in veci !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.