Modernizări la o școală importantă din oraș


Firma de asfaltări a Primăriei a ieșit pentru câteva zile din Broșteni și s-a postat cu muncitori și utilaje în incinta celei mai mari școli din Buzău.

S-au asfaltat deja terenul de sport și aleile din jurul celor două corpuri de clădire ale școlii nr. 11 din MIcro III.

În plus, s-au primenit spatiile verzi, s-au montat băncuțe și s-au înființat alei pavate, iar la primăvară se va aduce pământ roditor și se vor planta flori pentru înfrumusețarea acestui spațiu.

Tot în această toamna s-a reasfaltat și terenul de sport al Liceului Al. Marghiloman din cartierul Dorobanți I, atunci când Urbis Serv a ajuns cu asfaltarea în zonă.

Primarul C-tin Toma a anunțat că în 2019 municipalitatea se va apleca și asupra altor unități de învățământ din oraș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată de ce s-a închis, cine a cumpărat și ce se va face în schimb  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Modernizări la o școală importantă din oraș

 • Domnule Tereacă mergeți va rog și la școală nr.8 de pe strada colonel Buzoianu și faceți câteva poze sa vedeți un asfalt măcinat ,rupt,vechi de cel puțin 30 ani…Poate se sesizează careva….

 • Poate se încearcă și la scoală 12 (ca doar urmează după 11). Rotile ghiozdanul proaspăt cumpărat s-au rupt în doua zile din pricina trotuarelor .

 • Același lucru și la școala nr.15 !!!! O școală destul de mare din oraș! Vă rugăm să o aveți în atenție! Mulțumim anticipat!

 • Mă la școala 11 sunt numai piloși. Fără sa jignesc pe nimeni . Se face diferența clar.

 • Nu chiar numai pilosi.
  E scoala de partid, si atrage acolo majoritatea odraslelor cu parinti care spera ca bagand copilul in scoala frecventata de odrasle mai bogate se leaga prietenii si PCR si avanseaza si ei pe scara politica, sociala si economica pe baza de coruptie.
  E plina scoala de buticari care spera sa treaca la nivelul contractelor cu statul pe bani multi pe baza unor prietenii intre aia micii.

  Exact cum si Hasdeu e liceul de partid. Ati vazut Udrea daca a facut liceul de partid ce departe a ajuns, dintr-o odrasla de taxatoare pe Transbus a ajuns multimilioanara daca a stiut la cine sa dea din fund in tinerete.

 • Scoala 8???
  Pai in viitor ar trebui sa dispara. Nu stie dl primar Toma ca aceasta scoala nu are elevi, ca ar fi fost pe faras la fel ca Nenitescu. Are elevi doar pe hartie, ca sa treaca cu putin peste 300 sa poata exista. Multi sunt la „a doua sansa” (alfabetizare) sa se inteleaga, care sunt tot pe hartie. Cu acestia are Sc 8 putin peste 300 elevi.

 • Asta care spui mai sus ca Hasdeu e liceu de partid, e clar: ai terminat 10 clase la H-gricol. Bafta pe mai departe si lasa-i pe cei educati si muncitori sa stea la…liceul de partid !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.