Modificare, azi. Anunț pt. șoferi și pietonii

Acest domn cu bicicleta a fost ultimul care a traversat azi după-amiază de la cimitirul de pe Șoseaua de Centură înspre parcarea fostului Restaurant Buzău.

Imediat după biciclist, muncitorii firmei din Ploiești au montat plăcile de beton care separă cele două sensuri de mers.

Acces mai dificil, dar mai sigur la cimitir

Buzoienii care vor veni pe jos dinspre Micro XIV la Cimitirul Municipal Sf. Constantin și Elena vor trebui să ocolească pe sub podul de la fabrica de bere. N-ar fi rău dacă municipalitatea s-ar îngriji să amenajeze un trotuar, căci acum este doar o cărare.

După ce vor trece pe sub pod, cei care vor merge pe jos la înmormântări sau la rudele înhumate în cimitir vor trebui să apuce prin fața fabricii de bere, unde e amenajat un trotuar, altfel destul de îngust.

Concluzia e că pietonii vor face un ocol pentru a ajunge la cimitir, dar vor fi siguri că nu vor fi luați pe capotă la traversarea străzii.

Ce trebuie să știe șoferii

Că nu vor mai putea vira stânga înspre strada Veteranilor și nici nu vor mai putea întoarce în dreptul cimitirului. O dată intrați pe Șoseaua de Centură vor ajunge la Pasarela Nehoiu, asta dacă nu vor risca să facă o altă întoarcere periculoasă pe traseu.

Pentru a ajunge dinspre Transilvaniei înspre Micro XIV (Bd. Stadionului) cea mai bună soluție e accesarea străzii Bazalt, mai ales că a și fost asfaltată.

Măsura montării separatoarelor de sens a fost dispusă după desele accidente grave produse în această zonă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Modificare, azi. Anunț pt. șoferi și pietonii

  • 4 sau 6 benzi și separatoare pe toată centura. Nu ar strica pe tot E 85 ul

  • Se impune, de urgență, și asfaltarea porțiunii de șosea din dreptul restaurantului și a stației de carburanți. Așa cum se vede și în prima poza din articol, carosabilul este plin de gropi sau asfaltul lipsește. Se pot produce accidente rutiere și din cauza stării părții carosabile.
    Oricum, felicitări Primăria Buzău pentru această inițiativă.
    Orice măsură care duce la salvarea fie și a unei vieți omenești este de apreciat.
    Bravo!

  • O pasarela pietonala in zona ar fi solutia ideala pentru pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.