Modificare importantă a traficului din zona Spiru Haret, Ciochinescu, Liceul Pedagogic, Șc. nr. 15. Surpriză și în privința asfaltării

Modificări în privința tramei stradale din patrulaterul format de străzile Spiru Haret, Ciucurete, Bd. Unirii și Ciochinescu după cum se poate observa din fotografia alăturată.

Primarul Toma a anunțat că, recent, Comisia de Siguranță Rutieră din cadrul Primăriei Buzău a aprobat ca strada Ciochinescu să devină una cu sens unic.

Mai exact, pe această stradă se va mai putea circula doar dinspre Bd. Unirii înspre Spiru Haret.

În aceste condiții, în curând, la intrarea pe strada Ciochinescu dinspre Bd. Spiru Haret va apărea indicatorul accesul interzis. 

Pe cealaltă stradă a patrulaterului, Ciucurete, există deja instituit sens unic. Dinspre Bd. Unirii există montat indicatorul acces interzis după cum se poate observa din fotografia de mai jos, astfel că pe această stradă se circulă în acest moment doar dinspre Spiru Haret.   

În plus, în a doua jumătate a anului, cele două străzi pe care abia se mai vede asfaltul original din pricina multitudinii peticelor ar urma să primească un nou covor asfaltic.

„Domnul primar mi-a cerut să întocmesc devizul lucrărilor pentru străzile Ciochinescu, Ciucurete și Bazalt. După ce-i vom comunica primarului cât costă asfaltarea acestor trei străzi, dânsul va lua decizia”, a declarat azi Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv. 

 

 

loading...

2 comentarii la „Modificare importantă a traficului din zona Spiru Haret, Ciochinescu, Liceul Pedagogic, Șc. nr. 15. Surpriză și în privința asfaltării

  • Eu sunt curioasa cum pot intra pe strada dintre Ciochinescu si Ciucurete care este cu sens unic din Ciochenescu, iar daca vin dinspre bariera Ploiesti nu pot face stanga din uUnirii pe Ciochinescu si si nici Ciucurete ar trebuie sa intru pe la ACR. Concluzia ar fi ca ar trebui sa ocolesc cam 2 sau 3 km ca sa pot intra pe strada mea cu masina. O intrebare simpla: Domnul primar s-a asigurat si cum vor intra riveranii cu masina?

  • Va rog sa transmiteti Primariei Buzau sa faca acelasi lucru la intrarea din Bulevard pe la Consiliul Judetean spre Liceul Pedagogic. Trebuie sens unic la intrarea spre scoala pe langa biserica si sens unic la iesire pe cealalta strada dupa blocuri.
    Dimineata este nenorocire , la 12 este nenorocire , cand ploua este nenorocire.

    Un simplu sens unic rezolva partial problema. Refacerea parcarii (cu cap) din spatele bisericii ar usura mult viata parintilor cat si a locatarilor din zona.

    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.